Призрачно дрънкане в мк3??
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Призрачно дрънкане в мк3??
Колеги знам че звучи странно но има едно много тихо дрънкане в моята кола все едно 2 тръбички леко се почукват една в друга иде някъде от задната част някой ако има идея какво може да е да споделя че се дразня супер много от това дрънчене.Появява се и при изключен двигател най вече при каране на заден ход.Дрънкането е много тихо и отвън не се чува гледах отдолу нищо не видях качвах я на канал клатих колата като откачен и пак нищо не е от гърнетата.Някой ако има идеи ще съм благодарен да сподели.
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Евала май е скапания поплавък на газовата возя си 80 литра италиански бойлер отзад.Газара ми каза преди че не е много в ред поплавъка ама аз не пълня никога до горе.Като каза гърне се сетих за на тъщата ауспуха праснала го нашта в един бордюр и му падна чучурката на последното гърне караше си така и една сутрин ми звъни и вика че се подават косми от гърнето и не може да запали като отидох нашта с една пръчка ръчка и вади косми от гърнето и се чуди дали не е умряла някоя гад вътре паднах от коня направо...
Re: ре
amikus написа:Евала май е скапания поплавък на газовата возя си 80 литра италиански бойлер отзад.Газара ми каза преди че не е много в ред поплавъка ама аз не пълня никога до горе.Като каза гърне се сетих за на тъщата ауспуха праснала го нашта в един бордюр и му падна чучурката на последното гърне караше си така и една сутрин ми звъни и вика че се подават косми от гърнето и не може да запали като отидох нашта с една пръчка ръчка и вади косми от гърнето и се чуди дали не е умряла някоя гад вътре паднах от коня направо...
80 литра в Голф 3

ТИ МЕ УБИ!Преди да взема и аз Голф,гледах една Фиеста,дето един просто не ми побра акъла,как беше събрал в багажника 60 литра бидон,но ти верно все едно си караш зейето с тебе

И аз мисля,че ти трака поплавъка,при Рейсъра имаше същото тропкане-значи остави почти да ти свърши газта и я качи на заден на някой бордюр и веднага след като качиш задните гуми гасни мотора и се заслушай,или разклати задницата с отворен багажник,ще го чуеш!
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ие
Ами слагана е у жабарско газовата а голфа е и синхро и няма да описвам колко място има в багажника ми
2 стека цигари с мъка се събират...

Mного е неприятно..Днес бях в един магазин за газови уредби и имаше бутилка 16 литра
Буквално като тия декоративните буренцета сувенири
80лв.
Ако ти се влагат парички до 100лв примерно(имаше и по-големи де,16 литра е прекалено малко) можеш да се оборудваш с една 20-25литра,и да си отпушиш багажерията..Ще се родиш,повярвай ми!

Ако ти се влагат парички до 100лв примерно(имаше и по-големи де,16 литра е прекалено малко) можеш да се оборудваш с една 20-25литра,и да си отпушиш багажерията..Ще се родиш,повярвай ми!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”