Здравейте,
Преди няколко месеца сменях масло на скоростната.Взех доста добро 75в90,но майстора наля повече и изби семеринга.След това взех пак и семеринга пак изби,та накрая отидох при друг майстор,смени семеринга и сложи друго масло.Нямах нерви да се разправям вече,затова не го попитах какво е сложил.
Сега усещам ,че в студени дни първите 15-тина минути докато карам колата,скоростите влизат малко по-трудно и прищракват.Нормално ли е това или маслото не е каквото трябва?
Също исках да питам, може ли да се смаже механизма на жилото на съединителя,защото много скърца?Дали ще се прецака нещо?
Масло на скоростна
- Ventci_abf
- Автомобил:
- Двигател:
Ventci_abf написа:за да ти избиват семерингите си провери отдушника
Имах някакви подозрения,но пък идиотът първо не беше сменил семеринга и бепе сипал доста повече масло-> избива,нормално според мен.Втория път пак не сменя семеринга и слага нормално масло...ясно е ,че пак ще избие,третия път вече при друг и няма проблем,но скоростите от както застудя нещо....не са много добре сутрин.
А същия майстор, заради който имам и проблемите ми смени жилото,след като зверски ми скърцаше(както сега скърца) ,сложи някво гадно италианско ,което замина и той ми каза ,че бил целия съединител-> смених комплекта и сега пак тъпото жило.
Може ли да се сложи несаморегулиращо жило,ами съвсем обикновено,което да не ми скърца и да не се разваля всяка година?

Благодаря ви за мненията

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”