панела за парното на голф4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lakarimas
Автомобил:
Двигател:

панела за парното на голф4

Мнениеот lakarimas » Чет 06 ное 2008 19:21

изгоря ми копчето на вентилатора за парното,обяснете ми как се сваля кат развия болчетата самият панел излиза,но на вътре какво трябва да направя за да излезе
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
някой продава ли такъв

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Чет 06 ное 2008 22:50

Ето ТУК и особено ТУК има малко инфо за свалянето на корите около панела и самия панел. В общи линии трябва да свалиш кората около скоростния лост, жабката и т. н. Само за информация, преди 2 месеца купих употребяван панел за 80 лв, чисто нов струваше в официалния представител около 130 лв, а в една морга ми го продаваха за 200 лв! Става въпрос за панела с копче за АС.
Успех!

Потребителски аватар
lakarimas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lakarimas » Чет 06 ное 2008 23:20

мерси
що ли си мислех че е толко много разкачване

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Re: панела за парното на голф4

Мнениеот tih » Чет 06 ное 2008 23:25

lakarimas написа:изгоря ми копчето на вентилатора за парното,обяснете ми как се сваля кат развия болчетата самият панел излиза,но на вътре какво трябва да направя за да излезе
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
някой продава ли такъв

Имах същия проблем, първоначално степените се объркаха тотално, включваш на 1, а то си "духа" като на 4, на 2 пък спира и т.н. и 2 дни по-късно, тотално спря, разглобих го въпросния панел, оказа се че металната пластина която е закрепена в самата врътка и контактува, се е отчупила, залепих я с канаколит и вече половин година си работи нормално. Но за да извадиш панела, трябва да разглобиш всички неща които са описани в линковете които ти е дал колегата горе. Това е в случай че ти се занимава да си го оправиш сам и без пари :wink: другия вариант го знаеш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”