някой продава ли такъв
панела за парното на голф4
- lakarimas
- Автомобил:
- Двигател:
панела за парното на голф4
изгоря ми копчето на вентилатора за парното,обяснете ми как се сваля кат развия болчетата самият панел излиза,но на вътре какво трябва да направя за да излезе
някой продава ли такъв
някой продава ли такъв
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Ето ТУК и особено ТУК има малко инфо за свалянето на корите около панела и самия панел. В общи линии трябва да свалиш кората около скоростния лост, жабката и т. н. Само за информация, преди 2 месеца купих употребяван панел за 80 лв, чисто нов струваше в официалния представител около 130 лв, а в една морга ми го продаваха за 200 лв! Става въпрос за панела с копче за АС.
Успех!
Успех!
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Re: панела за парното на голф4
lakarimas написа:изгоря ми копчето на вентилатора за парното,обяснете ми как се сваля кат развия болчетата самият панел излиза,но на вътре какво трябва да направя за да излезе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
някой продава ли такъв
Имах същия проблем, първоначално степените се объркаха тотално, включваш на 1, а то си "духа" като на 4, на 2 пък спира и т.н. и 2 дни по-късно, тотално спря, разглобих го въпросния панел, оказа се че металната пластина която е закрепена в самата врътка и контактува, се е отчупила, залепих я с канаколит и вече половин година си работи нормално. Но за да извадиш панела, трябва да разглобиш всички неща които са описани в линковете които ти е дал колегата горе. Това е в случай че ти се занимава да си го оправиш сам и без пари
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”