реле зумер за забравени фарове

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Пон 17 ное 2008 21:04

на по-горната снимка се вижда,че имат номера и вървят поред,както и предполагах..... :P

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Вто 18 ное 2008 15:26

колеги,сложих и аз днес зумер на 3-ти и 10 предпазител,обачи свири и без да е изваден ключа(винаги когато няма контакт,без значение изваден или не ключ).Та искам да питам на кои предпазители да го свържа за да свири когато извадя ключа.ако някои знае да казва!

Потребителски аватар
kiko946
Автомобил: GOLF 3
Двигател: AAZ 1992 g

Мнениеот kiko946 » Вто 18 ное 2008 16:14

nikolai_an написа:колеги,сложих и аз днес зумер на 3-ти и 10 предпазител,обачи свири и без да е изваден ключа(винаги когато няма контакт,без значение изваден или не ключ).Та искам да питам на кои предпазители да го свържа за да свири когато извадя ключа.ако някои знае да казва!

при мен щом загася свтлините спира....сега ще пробвам как е пти мен....изключвам,мотора загасва и зумера засвирва ....гаса фаровете спира да свири ...при теб така ли е ? и кво те притеснява ?

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Вто 18 ное 2008 17:32

Колега малко Off но може ли да те посъветвам тези предпазители които съм ти посочил да си ги подмениш с истински, че тези маи са от ментетата а те горят на 50А. Купи си предпазители от Auto+ или от някои магазин за авто части но да не са в пакетче наредени 10бр. за 5лв. че ще са същите като тези.:wink:

Изображение

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Сря 19 ное 2008 13:03

kiko946 написа:
nikolai_an написа:колеги,сложих и аз днес зумер на 3-ти и 10 предпазител,обачи свири и без да е изваден ключа(винаги когато няма контакт,без значение изваден или не ключ).Та искам да питам на кои предпазители да го свържа за да свири когато извадя ключа.ако някои знае да казва!

при мен щом загася свтлините спира....сега ще пробвам как е пти мен....изключвам,мотора загасва и зумера засвирва ....гаса фаровете спира да свири ...при теб така ли е ? и кво те притеснява ?
и при мен е така,обаче мислих като вариант зумера да засвирва при изваждането на контактния ключ от паррона(когато е в патрона да не свири,макар и на габарит,но това вече е по сложно)!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”