реле зумер за забравени фарове
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
nikolai_an написа:колеги,сложих и аз днес зумер на 3-ти и 10 предпазител,обачи свири и без да е изваден ключа(винаги когато няма контакт,без значение изваден или не ключ).Та искам да питам на кои предпазители да го свържа за да свири когато извадя ключа.ако някои знае да казва!
при мен щом загася свтлините спира....сега ще пробвам как е пти мен....изключвам,мотора загасва и зумера засвирва ....гаса фаровете спира да свири ...при теб така ли е ? и кво те притеснява ?
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен е така,обаче мислих като вариант зумера да засвирва при изваждането на контактния ключ от паррона(когато е в патрона да не свири,макар и на габарит,но това вече е по сложно)!kiko946 написа:nikolai_an написа:колеги,сложих и аз днес зумер на 3-ти и 10 предпазител,обачи свири и без да е изваден ключа(винаги когато няма контакт,без значение изваден или не ключ).Та искам да питам на кои предпазители да го свържа за да свири когато извадя ключа.ако някои знае да казва!
при мен щом загася свтлините спира....сега ще пробвам как е пти мен....изключвам,мотора загасва и зумера засвирва ....гаса фаровете спира да свири ...при теб така ли е ? и кво те притеснява ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”