колеги при натиснат съединител на парва скорост, когато сам готов да трагвам вкарвам колата в лютеницата, колата все едно изка да трагне и дори се помества леко какав може да е проблема?
Колега, пише малко по-ясно.
Правилното поставяне на препинателни знаци помага.
mod edit: dobrin
При натиснат съединител и много газ колата леко помръдва?
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
- kostadin_pirishanchin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: При натиснат съединител и много газ колата леко помръдва
[quote="chefo.gti3"]колеги при натиснат съединител на парва скорост, когато сам готов да трагвам вкарвам колата в лютеницата, колата все едно изка да трагне и дори се помества леко какав може да е проблема?
шофьора най вероятно

шофьора най вероятно
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
chefo.gti3 написа:питам просто дали е нормално или има някакав проблем,когато стигне някаде около 6000 оборота, все едно е на полусъединител
Аз не разбрах само от какъв зор натискаш съединителя и настъпваш двигателя до такива обороти?Каква е целта на цялата тази операция?
Не е нормално това,което го правиш.Днес цял ден седя и се чудя това за какво ли го правиш?Може би ти се сменява съединител,или просто така проверяваш лагера колко е издръжлив?
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote]chefo.gti3 написа:о значи е от лагера, благодаря ти колега аз се чудя що става така.
защото на празен ход има леко тракане и ми казаха че е от лагера.
Не колега,от лагера колата не може да се движи,просто му разказваш играта по този начин.В един прекрасен ден ще натиснеш педала на съединителя и вътре ще стане мармалад като се раздроби лагера след такова кощунство от твоя страна.Просто недоумявам,как ти е дошло на акъла да го правиш това и каква е целта.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
колеги при натиснат съединител на парва скорост, когато сам готов да трагвам вкарвам колата в лютеницата, колата все едно изка да трагне и дори се помества леко какав може да е проблема?
Под наклон си най- вероятно а защо влизаш в лютеницата един господ знае явно си мразиш колата. На 1200 оборота прави ли го ?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
peterko написа::( здр. колеги от скоро съм собственик на голф3,проблема при мен е че съединителят ми отделя мн.високо,и като тръгна и подам по рязко газ пребуксува бихте ли ми казали дали може отнякъде да се регулира или тр. да се сменя целия съединител.благодаря ви предварително за инф.
Щом боксува сменявай.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”