проблем със светлините на таблото-Голф 3
проблем със светлините на таблото-Голф 3
Здравейте,имам следния проблем-когато си включа CDто ми светва осветлението на цифврблатите и на бутоните на стъклата.Незнам дали това е фабрично направено,колата ми е голф3 movie изпълнение.Светят само нещата,които съм посочил,като спра плеъра,спират да светят и те.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
На буксата ,която захранва свирката има едно кабелче,което е свързано с осветлението.Демек като запалиш габарити,респективно осветление-табло,светлините на свирката се приглушават.Та това кабелче понякога не попада в подходящия вход на музиката и може да доведе до този ефект.Не помня цвета, в буксата дето подава ток е, не в тази за говорителите
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
ortiz написа:проблема(светване на циферблатите) се появява като пусна плеъра и изчезва като го спра.
Значи...
Някои плеъри,независимо колко са евтини или скъпи имат функцията DIMM,което ще рече,че при пуснати габарити/фарове, на един кабел към радиото се пуска +,т.е. ток и плеъра си намалява силата на светене или инвертира дисплея - вместо светещи символи на тъмен дисплей,става светещ дисплей с тъмни символи и т.н. както и да е.НЕ всички плеъри го имат това нещо.Предполагам кабелчето,което дава + на плеъра е свързано с таблото и като светне таблото се пуска ток и на плеъра да си активира тази функция....
При тебе е станал обратния случай...
При включен плеър има поне 1 кабелче на плеърите,което пуска + за евентуално монтиран усилвател или електрическа антена.
При тебе предполагам,че става точно това - включваш плеъра и той пуска + към таблото,вместо обратното при включени габарити/фарове.
Дано си разбрал нещо...Проблемът е в свързването на кабелите към плеъра.
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
Плеъра ми има DIMM,има и захранване за ел антена,за усилвател също.Аз сам си го слагах(слагал съм доста от тоя тип),но сега за първи път ми се случва това с таблото.Благодаря на колегите за мненията,но може би аз неразбирам какво трябва да се направи в случая.Да изключа ли кабела за ел.антената или ако не е това ме посъветвайте какво точно да опитам в случая ?Пък и ако това не е проблем дали да не го оставя така ?
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
-
krasimir_nik
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”