Въпрос за Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Въпрос за Голф 4

Мнениеот Vask0 » Пет 16 яну 2009 11:06

Хора здравейте.Абе от няколко месеца имам един проблем и се чудя от какво е и не мога да разбера.Значи карам си колата и примерно като и давам повече обороти, например 2000 оборота на 3-та и почва да ми вибрира лоста.незнам дали вибраците са само на в лоста.може като цяло да вибриа.От какво може да е?Може ли че джантите са ми изкривени или нещо по ходовата част?Дайте мнение и мерси предварително :)

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Re: Въпрос за Голф 4

Мнениеот Bliznak » Нед 18 яну 2009 10:14

Виж си гумите, при мен вибрираше и вчера като отидох до гумаджията излезе, че гумите дават отклонения защото са деформирани - оттам и вибрации при ускорение, особено на ниските предавки

Потребителски аватар
Vask0

Мнениеот Vask0 » Нед 18 яну 2009 13:48

Bliznak написа:Виж си гумите, при мен вибрираше и вчера като отидох до гумаджията излезе, че гумите дават отклонения защото са деформирани - оттам и вибрации при ускорение, особено на ниските предавки

точно и на мене е така.втора, трета и четвърта така.вече пета и шеста по-добре, то нали е и по-трудно се достигне до 2000 оборота.А дали от джанти може да е?Нещо ако са криви ала бала?

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пон 19 яну 2009 10:55

Vask0 написа:
Bliznak написа:Виж си гумите, при мен вибрираше и вчера като отидох до гумаджията излезе, че гумите дават отклонения защото са деформирани - оттам и вибрации при ускорение, особено на ниските предавки

точно и на мене е така.втора, трета и четвърта така.вече пета и шеста по-добре, то нали е и по-трудно се достигне до 2000 оборота.А дали от джанти може да е?Нещо ако са криви ала бала?

Провери и гуми и джанти при гумаджия (не мисля, че ще ти вземе повече от 10 лв. за четирите гуми)

Потребителски аватар
Vask0

Мнениеот Vask0 » Пон 19 яну 2009 13:55

Ще отида да видя.Мерси колега :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”