проблем с лампата на водата
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с лампата на водата
Проблема е следният, лампата при подаване на контакт и палене трябва да присветне няколко пъти и да угасне.При мен не е така ,запалвам а тя продължава да мига,и така докато изгася двигателя т.е. постоянно мига.Забравих да спомена, че става на въпрос за МК2.Сменях датчика от който мигаше, но няма ефект. Някои колега има ли схема или идея точно кой датчик е за лампата.Несъм на ясно кабела от датчика къде отива първо в някое реле или направо на някои пин на таблото.Какво мога да направя за да отстраня проблема, че вече 

- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с лампата на водата
Просто забравих да кажа, че това с антифриза съм го минал.Казвам, че проверявам кабелите значи елементарно е за антифриза 
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се на автора, че ще ползвам неговата тема. Въпроса ми е подобен. При контакт трябва ли да свети лампата за ABS-a ? За Airbag-а свети и двете са една до друга. Vento 1.8/90/ABS
Благодаря!
Благодаря!
sPellBouND написа:Извинявам се на автора, че ще ползвам неговата тема. Въпроса ми е подобен. При контакт трябва ли да свети лампата за ABS-a ? За Airbag-а свети и двете са една до друга. Vento 1.8/90/ABS
Благодаря!
Голф 2 и лампичка за вода и Голф3 / Венто лампа за АБС и Еърбег е съвсем различно колега.Това може да ти свърши работа.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=61004&start=0&hilit=%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%9F%D0%90+%D0%97%D0%90+%D0%92%D0%9E%D0%94%D0%90+%D0%93%D0%9E%D0%9B%D0%A4+2
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега и аз колкото повече мисля толкова повече се съмнявам за студена спойка по таблото.Иначе темата е точно на място

- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
RS1 написа:sPellBouND написа:Извинявам се на автора, че ще ползвам неговата тема. Въпроса ми е подобен. При контакт трябва ли да свети лампата за ABS-a ? За Airbag-а свети и двете са една до друга. Vento 1.8/90/ABS
Благодаря!
Голф 2 и лампичка за вода и Голф3 / Венто лампа за АБС и Еърбег е съвсем различно колега.
Това може да ти свърши работа.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=61004&start=0&hilit=%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%9F%D0%90+%D0%97%D0%90+%D0%92%D0%9E%D0%94%D0%90+%D0%93%D0%9E%D0%9B%D0%A4+2
Моя въпрос няма нищо общо с неговата тема! Не ме интересуват лампите за водата дали светят, а лампата за ABS-a когато е на контакт ?
Писах тук защото става въпрос за лампи!
sPellBouND написа:RS1 написа:sPellBouND написа:Извинявам се на автора, че ще ползвам неговата тема. Въпроса ми е подобен. При контакт трябва ли да свети лампата за ABS-a ? За Airbag-а свети и двете са една до друга. Vento 1.8/90/ABS
Благодаря!
Голф 2 и лампичка за вода и Голф3 / Венто лампа за АБС и Еърбег е съвсем различно колега.
Това може да ти свърши работа.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=61004&start=0&hilit=%D0%9B%D0%90%D0%9C%D0%9F%D0%90+%D0%97%D0%90+%D0%92%D0%9E%D0%94%D0%90+%D0%93%D0%9E%D0%9B%D0%A4+2
Моя въпрос няма нищо общо с неговата тема! Не ме интересуват лампите за водата дали светят, а лампата за ABS-a когато е на контакт ?
Писах тук защото става въпрос за лампи!
При мен примерно лампата на АБСа свети докато не запаля автомобила. За Airbag'а нямам идея.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Иначе мисля, че ABS-a си работи
, уж не засурва гумите. Лампата до сега никога не е светила при даване на контакт. Нормално ли е това ? А лампата вазможно ли е да е изгоряла 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема с лампата вероятно е в таблото свали го огледаи буксата и датчика за корозия,отзад на таблото и ма ел.елемент с три крачета (не знам как се казваше)захванат е с болче за таблото като корозира така става.
ABS и Air. светва за малко катоси на контакт за проверка на системите и като запалиш пак светва за 1-2сек. и изгасва.
ABS и Air. светва за малко катоси на контакт за проверка на системите и като запалиш пак светва за 1-2сек. и изгасва.
sPellBouND написа:Иначе мисля, че ABS-a си работи, уж не засурва гумите. Лампата до сега никога не е светила при даване на контакт. Нормално ли е това ? А лампата вазможно ли е да е изгоряла
Самата лампа е част от АБСа. Ако е изгоряла, няма АБС. Пробвай сам дали ти работи системата като спреш рязко на пясък (гледай да няма някой зад теб
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Лампата е отстрани до копчето за фаровете заеднно с тази за еърбега. Днес ще сваля платформата и ще огледам.
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
При мен проблема е решен, оказа се студена споика по таблото.Разглобих го цялото и огън с поялника.Презапоих всички възможни места и стана, спря да мига 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”