Въпрос за голф2 1,6 бензин?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Re: Въпрос за голф2 1,6 бензин?

Мнениеот PuShE_ » Пон 14 дек 2009 10:45

zdravko_jett написа:ами дигат се понеже притока на въздух е по малко,сместа е по богата влиза повече газ така мисля аз де,и аз съм го пробвал ама не съм пробвал да ги позапуша малко и да е карам така да видим ще върви ли повече или ще гори повече или и 2те

и от де иде тоя въздух като спреш притока,щом не гасне значи смучи от някаде въздух а не трябва да е така,провери уплътнения,тампон под карбуратора,вакуми,гарнитури на смукателния колектор

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пон 14 дек 2009 10:52

ако запушва дупката напълно и продължава да си работи значи смучи от някуде другаде въздух аз го разбрах че не е запушил на пълно

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 14 дек 2009 11:44

ако е само частично да,но като напълно запуши отвора трябва да изгасне,аз разбрах че е запушил напълно,ако не нека да пробва така

alex26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex26 » Пон 14 дек 2009 15:11

vit_autosofia написа:дави са

И как може да се оправи това нещо?????Някакъв съвет от теб, защото знам , че тези карборатори са ти играчка а аз сам само един лубител и самоучещ се?А пък и София ми е далече!!!Даи някакъв савет какво да направя!???Благодаря ти предварително :bowdown :bowdown :bowdown !!!!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 15 дек 2009 6:55

alex26 написа:
vit_autosofia написа:дави са

И как може да се оправи това нещо?????Някакъв съвет от теб, защото знам , че тези карборатори са ти играчка а аз сам само един лубител и самоучещ се?А пък и София ми е далече!!!Даи някакъв савет какво да направя!???Благодаря ти предварително :bowdown :bowdown :bowdown !!!!

Мисля,че с добра центровка на карбуратора и запалването ще се оправят нещата.А дали смуче въздух от танпона може да провериш с един спрей за почистване на карбуратори,като пръснеш в основата на карбуратора и танпона.Докато пръскаш мотора трябва да работи.И ако си промени работата значи танпона е за смяна.Преди центровките провери танпона по начина който ти описах защото,ако ти е скъсан танпона с центровките мисията е невъзможна.
Виртуално от мен толкоз.

alex26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex26 » Сря 16 дек 2009 15:14

Мисля,че с добра центровка на карбуратора и запалването ще се оправят нещата.А дали смуче въздух от танпона може да провериш с един спрей за почистване на карбуратори,като пръснеш в основата на карбуратора и танпона.Докато пръскаш мотора трябва да работи.И ако си промени работата значи танпона е за смяна.Преди центровките провери танпона по начина който ти описах защото,ако ти е скъсан танпона с центровките мисията е невъзможна.
Виртуално от мен толкоз.[/quote]
Привет колега,пробвах с този спреи и сега сам сигорен , 4е не е тампона! Двигателят изобщо не си променя работата, значи остават центровките,но мисля, че и те са добре защото ми ги прави един маистор, които много го хвалят,и наистина от както ги направи нямах никакви проблеми газ бензин, докато не се застуди времето и започна да ми прави проблем на бензин само и то когато е студена малко да мрадне стрелката за темп и няма никакви ядове защо така?Като е студена и я запаля на безнин прекасва все едно работи на 3 цилиндара а като трагна и подам газ забива се и след няколко секунди поема но трябва да натискам плавно гаста иначе пак се забива да не би да е много богата сместа!????Колеги моля помагаите, мисля, че разрешението на проблема ще е интересно за всички притежатели на тези карборатури пиербург 2е2 !Благодаря ви :обичам ви :bowdown :bowdown :bowdown !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”