Мисля,че с добра центровка на карбуратора и запалването ще се оправят нещата.А дали смуче въздух от танпона може да провериш с един спрей за почистване на карбуратори,като пръснеш в основата на карбуратора и танпона.Докато пръскаш мотора трябва да работи.И ако си промени работата значи танпона е за смяна.Преди центровките провери танпона по начина който ти описах защото,ако ти е скъсан танпона с центровките мисията е невъзможна.
Виртуално от мен толкоз.[/quote]
Привет колега,пробвах с този спреи и сега сам сигорен , 4е не е тампона! Двигателят изобщо не си променя работата, значи остават центровките,но мисля, че и те са добре защото ми ги прави един маистор, които много го хвалят,и наистина от както ги направи нямах никакви проблеми газ бензин, докато не се застуди времето и започна да ми прави проблем на бензин само и то когато е студена малко да мрадне стрелката за темп и няма никакви ядове защо така?Като е студена и я запаля на безнин прекасва все едно работи на 3 цилиндара а като трагна и подам газ забива се и след няколко секунди поема но трябва да натискам плавно гаста иначе пак се забива да не би да е много богата сместа!????Колеги моля помагаите, мисля, че разрешението на проблема ще е интересно за всички притежатели на тези карборатури пиербург 2е2 !Благодаря ви

!