проблем с парното мк3
- schmid
- Автомобил: Mk3
- Двигател: PL 1988
проблем с парното мк3
парното ми не духа на краката кав може да е проблема????
Re: проблем с парното мк3
Разхлабено жило на врътката която регулира от къде да духа... или измъкнати тръби в краката(малко вероятно) Аз го имах тоя проблем оказа се първото и се наложи да си сменя целия блок зад врътките! Излезе ми 30 лева-втора ръка! Специални благодарности на колегата Ico74 който ме снабди 

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с парното мк3
Принципно ако се е издънил дунапрена на клапата,която определя дали да вее към стъкло,крака или централна конзола тогава няма да вее силно и на стъклото,а ще вее същевременно и слабо от централните конзоли и ремонта е сложен понеже трябва да се свали таблото и по описаните системи да се облепят клапите 
Ако духа добре на стъклото без почтид а духа от централните конзоли значи проблема си е в самата клапа,която разпределя стъкло или крака.Съответно тя е пластмасова и няма как да се издъни...остава да е проблем с жилото и.Единия вариант (най-честия) е описан от колегата по-горе и е описан метода за решаването му.Другата възможност е да се е откачило жилото откъм кожуха на парното и тамд а е счупен крепежа...по-рядко ама се случва.Тогава трябва да се разглбои достатъчно за да се вижда и да се мисли решение.
Успех!
Ако духа добре на стъклото без почтид а духа от централните конзоли значи проблема си е в самата клапа,която разпределя стъкло или крака.Съответно тя е пластмасова и няма как да се издъни...остава да е проблем с жилото и.Единия вариант (най-честия) е описан от колегата по-горе и е описан метода за решаването му.Другата възможност е да се е откачило жилото откъм кожуха на парното и тамд а е счупен крепежа...по-рядко ама се случва.Тогава трябва да се разглбои достатъчно за да се вижда и да се мисли решение.
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”