голф 3 АБУ - тракане при потегляне
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
голф 3 АБУ - тракане при потегляне
От вчера незнам какво стана но при потегляне се чува гадно тракане на тенекии, след което изчезва до следващото спиране и ново потегляне. Колата е голф 3 АБУ ако има някакво значение.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Re: тракане при потегляне
Шума е някъде отдолу зад двигателя, но нямам канал на разположение в момента за да видя по-подробно.
Имам и аз един въпрос само че става дума за голф 2.
При потегляне на първа няма проблем набира не трака !
Включа ли назадна и потегля се чува страшно тракане на ламарини отпред при двигателя. Колко ли пъти съм се надвесвал и лягал да гледам нищо необичайно не виждам. Само да поясна, че преди да се получи тоя проблем. Сменях тампона на двигателя както и корпуса на стартера ! Беше счупен и дълго сам се чудил как е станало. Та смених корпус-а на стартера и тампона и оттогава трака все едно се разпада предницата ?! Нали ако надъня педала до ламарината тракането спира, ама това много рядко може да стане при положение че все пак карам назад. Ясно ми е че си тресе двигателя от оборотите ама чак да се чуват тези ламарини нещо няма да е в ред... Мнения какво да погледна
При потегляне на първа няма проблем набира не трака !
Включа ли назадна и потегля се чува страшно тракане на ламарини отпред при двигателя. Колко ли пъти съм се надвесвал и лягал да гледам нищо необичайно не виждам. Само да поясна, че преди да се получи тоя проблем. Сменях тампона на двигателя както и корпуса на стартера ! Беше счупен и дълго сам се чудил как е станало. Та смених корпус-а на стартера и тампона и оттогава трака все едно се разпада предницата ?! Нали ако надъня педала до ламарината тракането спира, ама това много рядко може да стане при положение че все пак карам назад. Ясно ми е че си тресе двигателя от оборотите ама чак да се чуват тези ламарини нещо няма да е в ред... Мнения какво да погледна
- miton333
- Автомобил:
- Двигател:
Колега да не би да е скъсано тампончето на средното гърне,при мен от там беше шума 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”