Vladko написа:И той грам не е бил в час с нещата.наистина нещата не са супер сложни,но се искат познания и апаратура и не на последно място-практика.На всеки който твърди че може да обучи за 10мин ключ нека заповяда да му докажа противното
Това е основният проблем на българина иска да е спец. по всичко(иммобилайзери,всякакви ремонти по колата и т.н. скоро ще почнат сами хляб да си правят
).Аз съм на мнение че всеки трябва да прави това в което е добър и с което изкарва парите си,а за останалите неща да си плати на спец.(подчертавам спец.) а не такива самозванни майстори които не могат да направят 5 дена елементарна кола и искат за услугата 4пъти повече отколкото струва,а накрая дори не са свършили работа.Това е и една от причините хората да не търсят такива услуги а да се опитват да си решават сами проблемите с подръчни материали и знания от интернет.
За съжаление обаче много малко са хората като теб, които са специалисти и са готови да помогнат на човек без да му смъкнат всички кожи от гърба, повечето са като описаните по-горе чули попрочели нещо в интернет мислещи се за майстори и като отиде някой по-малко информиран го гледат като вълк агне и го одират жив
а за 10-тте минути визирах специално голф4 с иммо 2-ро и 3-то поколение, помогнал съм (напълно безкористно разбира се ) на няколко човека и обикновенно ми е отнемало толкова време, казах го съвсем образно, не съм искал да се доказвам или показвам
Не оставйте с грешно впечатление, и аз мразя този тип мислене, на всичко можещите и всичко знаещите и предпочитам да си платя когато незнам, пък дори и да знам когато не ми е работа, не пипам. Но когато отидеш при някой който очевидно знае и може по-малко и от теб, викам неволята и почвам сам да се мъча
rudoni написа:ужким си в Торино , а си тук в София !? е това е българския гений!
В Тутракан живея по принцип, Торино го пиша само за престиж и да се фала пред момите