Здравейте колеги..вчера имах малко неприятности..Значи колата ми е от '85 Джетта 1.8 механична инжекция (мисля че 112 коня са били на времето

) та на случката.. карам си аз с около 20 км на свободна и решавам да си цъкна 2'ра но к*р баце натискам педала на съединителя и нищо не става супер мек и не функциониращ..както и да е някак си на магия успях да се прибера до вкъщи без съединител (10 км път...завои..стопове не ме питайте как стана..) като гледам жилото не е скъсано, щото като някой натисне педала вътре и отпред си мърда там джаджата която по принцип си мърда и утре съседа ми (който за щастие е майстор) ще отваря да видим какво се е случило.Май май е опрял за смяна , така и така ще се сваля там 'сичко..
Та директно на въпроса - исках да попитам дали някой скоро е сменял съединител и дали знае актуални цени ,че в нета нещо каталозите са без цени.А също дали е по-различен съединителя от този на 1.8 моноинжекциона,щото един познат сменя на неговия преди година и комплекта му излезе около 100тина лева което не е никак зле

Благодаря предварително!!!