Замириса на тоалетна във влак!!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Замириса на тоалетна във влак!!!

Мнениеот smoky » Съб 21 окт 2006 13:40

Преди малко изкачвах едно ногорнище и ми се наложи да спра и да потегля при което резултата беше яко форсиране на пулосъединител последвано от силна миризма на влакова тоалетна.Предполагам че е от съединителя, но въпроса ми е следния---може ли да сам го скапал нещо тъй като го смених с чисто нов преди 10 дни и ще е супер кофти ако сам го преебал се пак скъпо удоволствие излезна.Моляви изкажете мнение тъй като ми е яко кофти сега! :(

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 21 окт 2006 13:51

не-няма проблем. позапалил си го-няма страшно-само да не ти става практика че ще замине.

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Съб 21 окт 2006 14:18

Ей мерси нямаш идея какво успокоени ми донесе отговорът ти.Няма да го повторя надявам се.Но верно се бях уплашил щото предишния съединител беше заприличал на разорано поле нитове сичко беше изкочило диска надран мани--поне дай съвет за потегляне в такава ситуация без тоалетни изпълнения :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 21 окт 2006 14:25

smoky написа:... диска надран...

Колега, а смени ли го този надран диск? Защото ако си оставил надрания, резултата скоро отново ще бъде нулев! Някои съм чувал, че се опитват да го шлайфат, ама не става работата...
А за тръгването... ми повечко газ, че да не загасне и по рязко отпускане на съединителя! Е, не като на дръпка, де! :lol:

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Съб 21 окт 2006 14:33

Да сичко смених феродовия-тоя надрания~притискателен ли му се казва незнам~ даже накав семеринг и няква месингова втулка а и маслото майстора ме накара вика така и така сичко влиза в цената по добре да ги сменим сичките работи!Проблема е че досега сам карал автоматик и тия неща със съединителя са много нови за мен може малко тъпи въпроси да задавам ама верно неразбирам! :oops:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 21 окт 2006 14:35

Свършил си чудесна работа! :да:
А за свикването: Споко! Дай си една-две седмици време! :)

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Съб 21 окт 2006 14:45

Мерси на всички :D

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 21 окт 2006 22:22

В краен случай за да си улесниш живота при тръгване от наклон можеш да използваш ръчната спирачка. Гледам доста шофьори го практикуват :lol: .. особено полезен метод при задръстване на наклон ( дето се предвижваш с по 2-3 метра на едно тръгване и колите са на 30 сантима една от друга ).
Започваш да отпускаш съединителя докато усетиш че предницата започне да се вдига и тогава отпускаш ръчната.

Бтв.. не знам до колко е полезно да се върти на полусъединител с високи обороти.

Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Пон 23 окт 2006 6:55

smoky написа:Да сичко смених феродовия-тоя надрания~притискателен ли му се казва незнам~ даже накав семеринг и няква месингова втулка а и маслото майстора ме накара вика така и така сичко влиза в цената по добре да ги сменим сичките работи!Проблема е че досега сам карал автоматик и тия неща със съединителя са много нови за мен може малко тъпи въпроси да задавам ама верно неразбирам! :oops:

Знаеш какво, земи покарай некоя жигула и се по упражнявай на съединитела :), че след тея автоматици-мерцедеси си станал като руса мацка :)

П.П. Кви пари излезна сичко?
П.П.2. Няма ли да минеш да ти се посмея малко на живо, кво само се праиш, че работиш :)

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Пон 23 окт 2006 19:51

Аве аз ше мина ама работя мнооо :) иначе верно ми е мъгла с ръчните скорости но свиквам пък и имам желание.Иначе сичко ми излезна към 420 лв. Малко скъпичко ми се видя ама няма начин.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”