Здравейте колеги!

Тъй като тези дни паднаха температурите,моята дърта бангия почна да си прави старите досадни чалъми,а именно да гасне.Четох,рових се из нашия форум,гледам,че има колеги с проблем подобен на моя, но не и със същия.Забелязал съм,че само при ниски температури ми прави този мурафет.Колата е голф 2 с NZ двигател.Значи паля си мотора,(на студен двигател),тръгвам,никакъв проблем.Карам си аз така извесно време докато двигателя почне да вдига температура.Изключа ли от скорост (примерно трябва да спра на светофар или легнал полицай)двигателя почва да си губи оборотите,или с 2 думи нямам обороти на празех ход.От няколко места ми казват,че ми се е прецакал някакъв термо датчик,който бил наврян в дебитомера и за да се оправи проблема трябвало да се смени целия дебитомер.Заслужава ли си да се дават пари за друг дебитомер, и въобще дали е там проблема?Гледах дали дърпа въздух от някой маркуч (на вакума),но не открих нищо проблемно.
Вдигах обороти от онова болче малкото,резултата беше високи обороти на празен ход и пак досадното претрисане на мотора с готовност да спре,в комбинация с мигащи лампички на таблото. Колеги,моля Ви помагайте,видял съм се вече в чудо с тази моя кола!!!