Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
hari89
Автомобил:
Двигател:

Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките

Мнениеот hari89 » Пон 29 окт 2012 18:14

Здравейте пичове . Карам голф 4 1.6 ср 99г. проблема ми е че перките работят постоянно (постоянно винаги като запаля и се пускат)отидох на сервиз ми казаха че това е от модула управление на перки... обаче не е там. Днеска ми обясни този майстор че проблема идва от цялата инсталация и ще ми бъде бая солен . Моля да ме ориентирате къде в София има сериозни момчета които разбират от голфове да я закарам. Ще ви бъда много благодарен.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките

Мнениеот zfa159 » Пон 29 окт 2012 22:44

А да има климатик? Ако има климатик или климатроник,може да и се пуска компресора и заради това да тръгват и перките (винаги тръгват,когато тръгне и компресора).Ако тръгват на 2-ра степен,може да е заминал датчика за налягането на фреона (той работи само при контакт,без значение дали е пуснат климатика или не е).Също така може да е заминал датчика на радиатора и да ги пуска и какво ли още не.

hari89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hari89 » Пон 29 окт 2012 23:09

zfa159 написа:А да има климатик? Ако има климатик или климатроник,може да и се пуска компресора и заради това да тръгват и перките (винаги тръгват,когато тръгне и компресора).Ако тръгват на 2-ра степен,може да е заминал датчика за налягането на фреона (той работи само при контакт,без значение дали е пуснат климатика или не е).Също така може да е заминал датчика на радиатора и да ги пуска и какво ли още не.

С климатроник е .. аз нищо не разбирам затова и гледам да не правя нищо.. Май се пускат на 2ра степен защото много силно въртят ..

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 30 окт 2012 0:37

Ако си някъде около нас ела,ще я видя.Не гарантирам,че ще мога да ти помогна,ама не пречи да се опитам поне да видя за какво иде реч (не съм много на Ти с авто електрото и избягвам да ровя там,където не ми е работата).Ако драмата е по управлението от климатичните датчици,ще ти реша проблема (все пак с това се занимавам).
Ето това е темата за нас,стига да си някъде наблизо,звънни утре по някое време и ела да погледнем,иначе няма много смисъл да се разкарваш,защото не знам дали ще мога да ти помогна... -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=44549
:beer

ivako
Автомобил: mk4
Двигател:

Мнениеот ivako » Пон 18 фев 2013 14:58

Темата е малко стара,но да кажа и аз от какво ми работеха постоянно перките..... от изгорял бушон номер 16 .... като го смених се оправиха нещата.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”