Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките
Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките
Здравейте пичове . Карам голф 4 1.6 ср 99г. проблема ми е че перките работят постоянно (постоянно винаги като запаля и се пускат)отидох на сервиз ми казаха че това е от модула управление на перки... обаче не е там. Днеска ми обясни този майстор че проблема идва от цялата инсталация и ще ми бъде бая солен . Моля да ме ориентирате къде в София има сериозни момчета които разбират от голфове да я закарам. Ще ви бъда много благодарен.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 1.6 ср 99г. проблем с управлението на перките
А да има климатик? Ако има климатик или климатроник,може да и се пуска компресора и заради това да тръгват и перките (винаги тръгват,когато тръгне и компресора).Ако тръгват на 2-ра степен,може да е заминал датчика за налягането на фреона (той работи само при контакт,без значение дали е пуснат климатика или не е).Също така може да е заминал датчика на радиатора и да ги пуска и какво ли още не.
zfa159 написа:А да има климатик? Ако има климатик или климатроник,може да и се пуска компресора и заради това да тръгват и перките (винаги тръгват,когато тръгне и компресора).Ако тръгват на 2-ра степен,може да е заминал датчика за налягането на фреона (той работи само при контакт,без значение дали е пуснат климатика или не е).Също така може да е заминал датчика на радиатора и да ги пуска и какво ли още не.
С климатроник е .. аз нищо не разбирам затова и гледам да не правя нищо.. Май се пускат на 2ра степен защото много силно въртят ..
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ако си някъде около нас ела,ще я видя.Не гарантирам,че ще мога да ти помогна,ама не пречи да се опитам поне да видя за какво иде реч (не съм много на Ти с авто електрото и избягвам да ровя там,където не ми е работата).Ако драмата е по управлението от климатичните датчици,ще ти реша проблема (все пак с това се занимавам).
Ето това е темата за нас,стига да си някъде наблизо,звънни утре по някое време и ела да погледнем,иначе няма много смисъл да се разкарваш,защото не знам дали ще мога да ти помогна... -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=44549

Ето това е темата за нас,стига да си някъде наблизо,звънни утре по някое време и ела да погледнем,иначе няма много смисъл да се разкарваш,защото не знам дали ще мога да ти помогна... -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=44549

Темата е малко стара,но да кажа и аз от какво ми работеха постоянно перките..... от изгорял бушон номер 16 .... като го смених се оправиха нещата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”