Golf 3 гасне когато е студена
Golf 3 гасне когато е студена
Здравейте има Golf 3 1,4 моноинжекция, бензин има и метан и сутрин когато е студена гасне и на бензин и на метан е същата работа, и преди правеше така сменен й е стъпковия мотор, но няма много разлика, сега лятото няма проблем но зимата ще дойде. Някои знае ли какъв и е проблема?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Golf 3 гасне когато е студена
Започни от температурния датчик, дросела итн.
- icokr
- Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
- Двигател:
Колега и аз имам метан, но нямам проблем за сега.
Преди на един познат беше прецакан емулатора на ламда сондата и процесора за превклучване.
Провери ги тях.
Преди на един познат беше прецакан емулатора на ламда сондата и процесора за превклучване.
Провери ги тях.
- pecata12310
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм със същия модел голф без газова уредба и същия проблем. Сутрин я паля като подавам 10 мм на педала на газта. След това задължително изчаквам една минута след това тръгвам и не ми гасне. Това го практикувам от доста време като същевременно търся и причината, защото през останалото време си работи нормално.
Съмнявам се от стъпковият мотор.От ремонтирва ли се почиства ли се? Със 4 извода е.
- pecata12310
- Автомобил:
- Двигател:
Моят брат имаше такъв проблем с неговия голф и след смяната на стъпковия двигател се оправи. При мен е достатъчно да поработи една минута и след това при повторно палене повече не гасне въпреки, че все още студена. Не съм чувал някой да го ремонтира - може и да греша.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”