Голф 4 - спирачки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 - спирачки
Драги приятели въпросът ми е следният. Преди около 1 месец смених накладките защото при спиране ми издаваше дразнещ звук.Всичко си е ок до момента когато миналата седмица припръска дъжд и след като се качих в колата в последният момент преди да спра се чува един звук наподобяващ скърцаща люлка. Та въпросът ми е от какво може да е това ? Един вика от дъжда друг че дисковете са за смяна ?
- burkov2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 - спирачки
Аз пък бях с нови дискове и накладки и пак скърцаха в началото. После ми изчезна шума. Мисля че е въпрос на това колко са качествени накладките.
Дисковете ще разбереш дали са износени ако имат голям ръб. Мисля че по книга моите дискове (G4 1.6) са с дебелина 22мм. Ако са износени над 2мм са за смяна. Моля колегите да ме поправят ако греша.
Моите дискове като бяха износени започна да ми тресе волана при спиране. Първо само на висока скорост, след това при всякакво спиране.
Дисковете ще разбереш дали са износени ако имат голям ръб. Мисля че по книга моите дискове (G4 1.6) са с дебелина 22мм. Ако са износени над 2мм са за смяна. Моля колегите да ме поправят ако греша.
Моите дискове като бяха износени започна да ми тресе волана при спиране. Първо само на висока скорост, след това при всякакво спиране.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”