Заключват ми се вратите при палене Голф 4
- jordan17772
- Автомобил: Golf IV 105ps + Passat B6 200ps
- Двигател: BCB + CAWB
Re: Заключват ми се вратите при палене Голф 4
Има една тънкост. Ако до 30 секунди отвориш една от всички врати и микроключето на тази врата работи то няма да ти се заключат всички вратати от централното.
- kochtrela
- Автомобил: Голф 4
- Двигател: дизел 110 кончета 2002 г
Явно имам проблем. Отварям си вратата, влизам в колата и чакам жената. И щрак, заключва се. Какво да направя?
- jordan17772
- Автомобил: Golf IV 105ps + Passat B6 200ps
- Двигател: BCB + CAWB
Не ти работи микроключето на шофьорската врата. Трябва да се сваля бравата и да се смени. Иначе пробвай ако отвориш другите врати и да изчакаш 30 секунди. След която не се заключи, означава че там работи микрето. Има такива ключета даже на капака и задната врата.
- kochtrela
- Автомобил: Голф 4
- Двигател: дизел 110 кончета 2002 г
Ами явно въпросните микроключета не работят и на трите врати. Защото пробвах да отворя пасажерската врата и "вратата" на багажникапо отделно след отключване. Винаги се заключва след 20-30 сек. А възможно ли е да се отстрани по някакъв начин централното заключване. Не ми е нужно. Колата е доволно възрастна, външния и вид не е примамлив, а и ще я ползвам за "работно конче". Надали някой "ще я пожелае"!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”