здравейте
отдавна чета във форума , не отдавна пиша , а сега вече имам и нужда от помощ за да постегна голфа който взех вчера - Г3 1.8 абс мотор 5 вр, ГТ купе - дотук добре но оттук почват проблемите -поне тези които съм нарочил засега
1 окачване/само пружините/ - този е с ниско - друса ми и ще го сменям с по-високо - какво, има ли някой, цени?
2 люка не се отваря - електрически е сваля се само донякъде надолу след това спира - вероятно водачи - питане някой прави ли ги в плевен?
3 парното духа само топло независимо от позицията на копчето май е от управлението на жалюзите но не съм сигурен - идей?
4 тоя ремус така ли реве или е издънен - ремус и декра едно и също ли е - в документите така пише и по тюф-а , - на газ анализатора кислорода е в норма та не е ми е ясно дали дърпа отнякъде въздух и да трябва да го парна
за начало толкова след 1000 км сигурно ще има и други изненади
благодаря
хайде и аз при вас
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Зрасти колега, добре дошъл
За пружините един колега от Варна продава от GL четерите
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39908&highlight=, за парното си се насочил правилно от жилата е но от кой край дали от към копчето или от към парното ще трябва да видиш. А до Remus-а ако си решил да го махаш се обади може да се разберем не
За пружините един колега от Варна продава от GL четерите
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39908&highlight=, за парното си се насочил правилно от жилата е но от кой край дали от към копчето или от към парното ще трябва да видиш. А до Remus-а ако си решил да го махаш се обади може да се разберем не

- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
За шибидака, има оправия но играта е почти цял ден. Първо трябва да свалиш самия шибидак от колата, това е доста работа, свалят се всичко пластмаси от колонките и после самото покритие на тавана, трябва да работиш внимателно да не цапаш че после трудно се мие, ако е необходимо след вска пластмаса си измивай ръцете. Самия шибидак има един шестограм на мотора, който е за ръчно управление, така можеш да го въртиш като е разкачен. Повечето случай се чупи единият водач, там е проблема, а това става защото никой не си подържа колата както се описва по книга, не казвам че си ти или някой друг, обикновенно е така. След като си свалил механизма, се почиства и се смазва на ново, ако е необходимо да се смени някой водач се сменя. Ако сваляш мотора от основата, го сваляй когато е в неотрално положение, можеш да почистиш колектора на моторчето от боклуци. После всичко по обратния ред, а ако се счупи някоя щипка не се тревожи продават се. Успех. 

- milenkrastew
- Автомобил:
- Двигател:
само тоя номер със щипките на окачването на корите и тавана нещо ме притесняв че не съм го правил но винаги има първи път , а за зяпачи няма проблем по- добре още едни очи
малко съм зле с времето сега . когато го почна ще ми трябва аванс че да търся водачи и време за сглобяване , пък и да оставя колата така ще е малко кофти ако завали , ако jogopln реши да дойде да пие бира покрай мене мойе и снимки да направи но той е една мъгла... та не обещвам

малко съм зле с времето сега . когато го почна ще ми трябва аванс че да търся водачи и време за сглобяване , пък и да оставя колата така ще е малко кофти ако завали , ако jogopln реши да дойде да пие бира покрай мене мойе и снимки да направи но той е една мъгла... та не обещвам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”