на мене независимо ляв или десен завой само да е по остър ми се разхлопва всичко....каре външно ми каза един мастер....ама при мокро време да не трака а да стърже знам ли?на мене ми дрънчи из неравностите предпазителя на диска ?при теб незнам възможно ли е?
и все пак смени каре че виж какво ще излезе.......
странно хлопане при завой - Не са карета
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
ДЕМПФЕР
slavi777 написа:аз го имам същия проблем и още не сам го оправил ама знам от какво е.На дясната полуоска има един тампон който се нарича демпфер(каза ми го колега от форума).Та той ти се е скъсал и се разхожда по полуоската наляво-надясно при завой.Виждал съм на друг голф този тампон го нямаше въобще така че и аз не бързам да го правя.Почти съм сигурен че това е проблема и при тебе.Няма страшно карай!!!
НЕМОЖЕ да се получи това което обясни колегата от скасан демпфер! при потегляне, демпфера не се заварта толкова барзо! и аз както него имам съшият проблем, но СЪМ ИЗКОРМИЛ УСПОКОИТЕЛЯ ОТДАВНА
- chuchuganov83
- Автомобил:
- Двигател:
- lubo007
демпфер
chuchuganov83 написа:Добре, ако вибрацията на волана при скорости м/у 100 и 120 не е от махнатия демфер от какво ще е?
не балансирана или крива гума, крива джанта тези неща проверил ли си?
пробвай да смениш задните с предните гуми, и тествай отново! пиши кво е станало
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:разбит шарнир?
При мен се получаваше по едно време от шарнира едно пречукване на желязо.чуваше се като мина през неравности,без значение направо ли карам или завивам на някой светофар.Оказа се че стопорния болт който държи шарнира за носача е обикновен и се е изял и шарнира заедно с целия носач си ходи нагоре и надолу.Сложих закален болт и няма дерт сега.Ако не се вземат мерки обаче има вероятност да излезе шарнира от шенкела и гумата се килва на една страна ,при висока скорост е МНОГО опасно,а ако не се стигне до там при движението на шарнира се разбива леглото в шенкела ислед това колкото и да стягаш болта все си хлопа!
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе да питам и аз
да не отварям нова тема белким някой ми отговори
предницата ми е перфекна стент сичко е минала нови гуми сичко ток и жица
като дигна 110 и почват едни вибрации в волана и така до 120 след 120 отихне малко но лека вибрация си остава във волана
след 250 вече нищо не усещам
P.s
Не бе колкото по бързо карам толкова са по силни вибрациите чак почвам да се плаша че колата ще се разглоби на съставни части
като дигна 110 и почват едни вибрации в волана и така до 120 след 120 отихне малко но лека вибрация си остава във волана

P.s
Не бе колкото по бързо карам толкова са по силни вибрациите чак почвам да се плаша че колата ще се разглоби на съставни части
- lubo007
:((
Denko_be_maina написа:Абе да питам и аз
P.s
незнам аз, но пак мисля че може да е от криви джанти

- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”