Главата ли е заминала или гарнитурата?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нека и аз да си напиша първото мнение. Аз не мисля че меси маслото с вода и ще ви кажа защо. Когато водата влезе в маслото то става бяло. Трябва му много малко количество вода за да побелее. Това съм го пробвал и изван колата и наистена е така. Проблема според мене е някъде из водното охлаждане. Има въздух в системата, термостата не работи коректно, запушени канали ...
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Goshko_Golfa написа:Нека и аз да си напиша първото мнение. Аз не мисля че меси маслото с вода и ще ви кажа защо. [b]Когато водата влезе в маслото то става бяло[/b]. Трябва му много малко количество вода за да побелее. Това съм го пробвал и изван колата и наистена е така. Проблема според мене е някъде из водното охлаждане. Има въздух в системата, термостата не работи коректно, запушени канали ...
Бъркаш !Когато влезе вода в маслото!......а когато малко масло попада във "водата"????чети внимателно какво са писали другите колеги за наляганията в двете системи!....и за "въздуха" откъде идва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:Juve Arrow Що не хванеш да четеш преди да говориш (пишеш).
Ами чета и пиша , ама и мисля ! Не съм предполагал , че някой може да си кара колата да му меша масла така явно и да си кара така " някое време " или 3 -4000 километра ..... никаква предистория не беше спомената , обаче като махнем твоето уточнение защо и вие не подходихте малко по миролюбиво ? В случая се разярих не заради майстора , а за принципа![]()
.... защо така реагирах - ами защото съм написал защо
Сега предлагам , колегата дето е пуснал темата да ми прати една каса с бира Загорка , че от толкова писане ( спамене) се ожаднява
![]()
Абе ти че не мислиш е повече от явно, ама защо пак отказваш да четеш??? По-горе съм ти написал два цитата, един на автора на темата, дето много иска да те черпи бира, не знам защо, ама нейсе и втория цитат - от тебе. Горния пост показва, че не четеш, ама много искаш да пишеш (за мисленето не казвам нищо), но ти по гръб не падаш... И вместо да дадеш някакво техническо мнение по въпроса, ти започваш да разнищваш моя морал и този на Joker-a, без въобще да ни познаваш. Отделно от това започваш да защитаваш баш "майстора" от Видин, когото също не познаваш...
Както се казва в един култов български филм "Абе, и ти си сложна личност...".
Айде, моля те, чети, мисли и после пиши. Не всички сме тука за да трупаме мнения и рейтинг, а аз още по-малко, за да чета подобни мнения за рейтинг.
Жив да си!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Goshko_Golfa написа:Да прав си. Това обаче ако влиза вода в маслото става бяло е 100% а ако е издухана гърнетурата между вода и цилиндър без да засяга маслен канал ей тогава наистена се получава този проблем. Извинявам се за неуточнението... моя грешка
Баш асъл тва ще излезе!
Залагам си дипломата, която няма нищо общо с автомобилната индустрия!

- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”