Каква е разликата между голямото серво и малкото при голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Каква е разликата между голямото серво и малкото при голф 2
Има ли разлика и каква е ако има?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:и мене ме интересува, макар, че голямото серво се монтира НА ГОЛФ ГТ,ГТИ,Джета ГТ - и невярвам да има промени по купето заради едно серво, иначе спирачките им са по добре. При мене проблема е от каде да си намеря и нямам идея колко пари варви сервото
Aко някой има сминимки на това голямото серво нека ги качи щото незнам за какво става въпрос а въпроса е интересен
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос
на голф 2-ката имам малко серво зима вакум от блока
понеже е дизел
гледах днес един пассат бензинов тама кадето на мен ми зима вакум на него му е делкото и вакум зима от колектора
а пассата е с голямото серво
питам
ако сложа бензинов мотор
ще има ли проблем да ползвам моето серво или трябва да го сменявам !!!! ? !? ! ?! ??
понеже е дизел
гледах днес един пассат бензинов тама кадето на мен ми зима вакум на него му е делкото и вакум зима от колектора
питам
ако сложа бензинов мотор
ще има ли проблем да ползвам моето серво или трябва да го сменявам !!!! ? !? ! ?! ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hilqdarka написа:hristian37 написа:и мене ме интересува, макар, че голямото серво се монтира НА ГОЛФ ГТ,ГТИ,Джета ГТ - и невярвам да има промени по купето заради едно серво, иначе спирачките им са по добре. При мене проблема е от каде да си намеря и нямам идея колко пари варви сервото
Aко някой има сминимки на това голямото серво нека ги качи щото незнам за какво става въпрос а въпроса е интересен
Ако подписа ти е верен ти си с голямото серво. Крис братко стига с жабарските истории, не разбра ли че жабите и дойчовците не мислят еднакво констроктивно. Но ще ти кажа на 33ката е като на 2ката малкото и има по добри спирачки, пък 155цата не е много по тежка от 33ката.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Denko_be_maina написа:Въпрос
понеже е дизел
питам
ако сложа бензинов мотор
Дизеловите двигатели си имат вакуум помпа, това дето го гледаш трябва да е точно такова

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”