Радиатор - какъв?
Радиатор - какъв?
Пичове, имам следния проблем - радиатора тече вече от година... Теча е точно между радиатора и пластмасовите казанчета. Слагал съм разни течни добавки, но резултата е само временен и затова съм решил да го сменям. Ако някой може да ми даде съвет и да ме насочи към марка ще съм много благодарен. 

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Моя също цъфна (най-долната тръбичка откъм датчика за перката изпусна)...и си купих сек. хенд за 30 кинта без едната пластмасова капачка (или както се води там), защото при слагането му онези изкъртили тръбичката, в която влиза маркуча от разширитения съд...та, моята си беше здрава..разглобих стария, почистих новия и капака, мазане със силикон (един черен, дето го ползват в Кобра за стъклата) и след 12 часа запалих голфето..не мръдна...досега не тече...па знам ли.. некой ден ще купувам и ноФ 

-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
ако решиш да пазаруваш обади ми се-nissens-90-това е супер цена,иначе го имам и датски 72,но не си заслужава компромис за такава малка разлика 0898872275
инфо тук
инфо тук
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
колко пара го взе БЕНР-то...иначе искаш да изплакнеш охл. система от мизериите не мотора може би...аз бих ти препоръчал с чиста вода, без примеси, да не протече отнякъде-иначе се промива с маркуч с вода вкарваш то в едното дебело водно съединение към радиатора докато почне да тече чиста вода и пиеш една бира през това време 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”