ХАЛОгЕНИ ПРОБЛЕМ ГОЛФ 3 GTI ???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
operativniq
Автомобил:
Двигател:

ХАЛОгЕНИ ПРОБЛЕМ ГОЛФ 3 GTI ???

Мнениеот operativniq » Съб 03 ное 2007 18:13

здравейте имам проблем вече бях пускал такава тема. искам да кажа че имам халотени фарове с мигачи. значи когато завъртя врътката е
един път се вкл. габарита след втория пър се вкл. късите и когато го дръпна към мен светкат само задните стопове за мъгла, А предните НЕ. Може ли някой да ми даде телефон на човек който се занимава с ел. инсталации по коли за да открием проблема. В един сервиз на ХЕЕД 91 момчето ми каза че се слагало нещо още на това реле което е зад маската на колата ??? Предварително благодаря !!!
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Съб 03 ное 2007 18:16

колега можеш ли да снимаш колата да видим за какви халогени иде реч... :?

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Съб 03 ное 2007 18:34

Да разбира се ,но утре ще се опитам да постна снимките защото днес вече е късно ! но мисля че това не е оригиналния халоген !

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Съб 03 ное 2007 19:00

за да се пуснат халогените при положение на ключа - включени габарити , се издърпва.при къси светва допълнителната светлина за мъгла отзад.

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Съб 03 ное 2007 20:31

ДА ТАКА СВЕТВА ОТЗАД НО ОТПРЕД НЕ СВЕТВА ???

mi_ho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi_ho » Съб 03 ное 2007 20:48

Просто ключът за фаровете не поддържа халогени. Трябва да има две положения на издърпване: на първата светват халогените, а на второто-светлините за мъгла отзад.

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 03 ное 2007 20:49

Ако наистина имаш халогени ключа трябва да може да се издърпва два пъти , единия за халогените и втория за светлината отзад.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 03 ное 2007 23:22

Колега, защо ми се струва, че това ти е 3-ата тема за едно и също нещо в последните 3 дни?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=64571
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=64346
Ай уточни се в коя тема ще питаш,а!?!

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Нед 04 ное 2007 0:36

Да колега вярно е че съм пуснал няколко теми ама никой не може да ми даде смислен отговор . Може би хората не знаят. А пък незнам на теб какво точно ти пречи че съм пуснал една тема 2 пъти, нещо в джоба ли ти бъркам кажи ако е така повече да не пускам теми ???

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 04 ное 2007 15:55

то и ти незнаеш какъв ти е проблема, така че няма начин ние да знаем отговора на въпроса!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Нед 04 ное 2007 18:39

operativniq написа:Може би хората не знаят. А пък незнам на теб какво точно ти пречи че съм пуснал една тема 2 пъти, нещо в джоба ли ти бъркам кажи ако е така повече да не пускам теми ???

Приятелю, не ми бъркаш в джоба, а и чесно казано, не ми пречи особено, защото точно това предполагам, че няма да питам (по ред причини, една от които е, че работата ми е да се разбирам с тоците ;) )
Проблема е, че пречиш на останалите колеги, които биха искали да питат. Като пуснат търсачката ще им искочат и трите ти теми, а на практика е достатъчно да прочетата само една от тях.
За това дали са наясно колегите или не: ами ти така и не потвърди че наистина имаш фарове за мъгла! Никъде не каза, че си отворил там и ДА!, видял си крушките, фасонките и рефлекторите!
Освен това вече ти казаха, че тези фарове нямат нищо общо с мигачите! Другото, което ти обясниха колегите е, че за включване на предните фарове за мъгла, а после задните трябва да имаш 2 позиции на издърпване!
Отделен е въпроса, че, и да си ползвал търсачката, то не си изчел темите там. Нали се сещаш, че все още някой ще се е сетил да си включи тези фарове. И все някой ще е питал. И все някой ще е обяснил къде точно се намира куплунга, към който трябва да си включиш тези светлини.
Да, има такъв куплунг. И да, обяснено е в поне 3 теми, за които си спомням!
Еми... това е. Живи и здрави и не се сърди. ;)

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Нед 04 ное 2007 21:35

Емм щом ги знаеш дай ми линк за тези теми, защото аз не мога да ги намеря. или ако пък се разбираш с тоците както казваш дай АКЪЛ къде е този куплунг и какво трябва да се му се добави (бушонче ли е не знам) та да реша проблема един път завинаги !

operativniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот operativniq » Нед 04 ное 2007 21:35

Емм щом ги знаеш дай ми линк за тези теми, защото аз не мога да ги намеря. или ако пък се разбираш с тоците както казваш дай АКЪЛ къде е този куплунг и какво трябва да се му се добави (бушонче ли е не знам) та да реша проблема един път завинаги !

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 04 ное 2007 22:29

operativniq написа:Емм щом ги знаеш дай ми линк за тези теми, защото аз не мога да ги намеря. или ако пък се разбираш с тоците както казваш дай АКЪЛ къде е този куплунг и какво трябва да се му се добави (бушонче ли е не знам) та да реша проблема един път завинаги !

Иди на сервиз,не се мъчи.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор

Мнениеот radotom » Нед 04 ное 2007 23:17

operativniq написа:Емм щом ги знаеш дай ми линк за тези теми, защото аз не мога да ги намеря. или ако пък се разбираш с тоците както казваш дай АКЪЛ къде е този куплунг и какво трябва да се му се добави (бушонче ли е не знам) та да реша проблема един път завинаги !

Ех, ма че си лооош! :lol:
И по-мързелив и от мен! колкото и невероятно да звучи това, че ще съществува такъв човек! mhihi mhihi
Ето ти една нелоша темичка по въпроса.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 3%E5%ED%E8
Има и снимки къде и какво точно се поставя!
А сега ако ми кажеш и че наистина имаш фарове за мъгла, а не само декоративни капачетаааа.... :lol:
Успех!
И ползвай я тая търсачка, бе бате! Не апе!
И аз не знаех коя е точно темата, но това ми излезе от третия опит ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”