Температурата на вашата кола в тези жеги
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
[quote="jivotarae"]Четвърта година започвам да я карам така,а преди това и брат ми я кара една година.Перката си включва на около 80,зимата парното е доста силно.Може ли уреда на таблото да не отчита правилно?Радиатора е от фар до фар и е доста широк.[color=blue]
да така е най-вероятно.....измери си истинската температура....."уредът на таблото" при повечето VW -3 е адски неточен!!!!!!
да така е най-вероятно.....измери си истинската температура....."уредът на таблото" при повечето VW -3 е адски неточен!!!!!!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
jivotarae написа:Имам в работата подходящ термометър,ако идваш към Софето се обади да черпя по някоя и друга мастика.С повечко лед
Я ти ела във Варна....ще ме намирш всяка вечер след 19.00 край морето с едно голямо куче ..... независимо от атмосферните условия и сезона ....долу под хотел "Далас" в местността " Почивка".....не обичам да хода в Софето....край морето е по-хубавотака приятно ми мирише на водорасли...... залепени на прашки......!!!!това го нямате в Софето....а пък за като домакин ще те черпя!!!!
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
при мен си държи 85 градуса в града на 90 но от днес си направих климата и като работи и тя в жегата започна да минава 90 и така си държи стига до следващата чертичката след 90!спрях климата и се оправи после я пуснах и пак така!че кондензатора на климата е пред радиатора е ясно и радиатора не се охлажда нормално но незнам дали е нормално да държи около 100 градуса 

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”