Въпрос за кристални фарове

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_1 » Вто 12 авг 2008 17:23

Нищо няма да им стане . споко ! :) Имаше тема за ксенона там е обяснено всичко и главното му предимство е , че грее по-малко , защото харчи и по- малко ток за сметка на напрежението ...
За по-сигурно вижте темата .

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Вто 12 авг 2008 20:37

Я дайте един 2 шота та да видя дали ще ми харесат ,че от работа не мога да отида и в магазините та да видя за какво иде реч.

Потребителски аватар
amigoto777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amigoto777 » Сря 13 авг 2008 21:49

:arrow:

Потребителски аватар
petyo_k
Автомобил:
Двигател:

Кристални фарове

Мнениеот petyo_k » Чет 25 сеп 2008 22:22

Колеги,аз си взех фарове,но не съм гледал на коя фирма са.Модела им е като на четворките,но рефлектора им май е пластмасов.Та въпроса ми е има ли значение това при поставянетона ксенон и дали са ми куче-марка фаровете.Иначе имам връткита за регулиране.С крушки H7 са.Благодаря предварително!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 25 сеп 2008 22:37

tribalero2 написа:
nikolai_1 написа:Ами аз си карам със старите крушки , само че моите са от сините халогенни крушки и предават голям фасон на колата.Ще зема да напрая някоя фотосесия да си кажете мнението ... :P
А иначе мисля , че няма да има проблем и ксенони да сложиш и аз съм си го намислил ама бюджета ми не позволява за сега :lol:

за 150лв си взимаш от китайския ксенон незнам точно каква марка беше но колеги които са си сложили от този се оплакват че през 2 седмици сменят постоянно по някоя изгоряла крушка :wink: а за LUXIMA маи така беше другата фирма за ксенон там отзивите са доста добри но цената е от 220-230 лв нагоре особенно за Н1 крушките

има китаиски и китаиски-има и ка4ествени
аз за над година и половина не съм забелязал подобно нещо
:lol:

Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Re: Кристални фарове

Мнениеот dobrev » Чет 25 сеп 2008 22:41

petyo_k написа:Колеги,аз си взех фарове,но не съм гледал на коя фирма са.Модела им е като на четворките,но рефлектора им май е пластмасов.Та въпроса ми е има ли значение това при поставянетона ксенон и дали са ми куче-марка фаровете.Иначе имам връткита за регулиране.С крушки H7 са.Благодаря предварително!

Сам си направи сметка фарове Angel eyes Hella за Golf 3 - 800лв.
Фарове не знам си какви (куча марка) Angel eyes за Golf 3 - 300-400лв. че може и по-евтини да има!

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Чет 25 сеп 2008 23:01

nikolai_1 написа:
vw_derby написа:ами аз ги взех за 300.50 лв са крушките.

Моите струваха около 130 цифри от склад на едро . а кру6ките ми са не повече от 10 лв. то както казах ве че си карам със старите ( някфи китайски боклуци )
А иначе за регулирането - направо ще си яде майната ... :roll:

Дай снимки да видим тия фарчета,но за тия сините крушки няма да кажа нищо хубаво...не светят толкова синьо,но през деня оцветяват рефлектора,а това лично мен не ме кефи много :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”