За по-сигурно вижте темата .
tribalero2 написа:nikolai_1 написа:Ами аз си карам със старите крушки , само че моите са от сините халогенни крушки и предават голям фасон на колата.Ще зема да напрая някоя фотосесия да си кажете мнението ...![]()
А иначе мисля , че няма да има проблем и ксенони да сложиш и аз съм си го намислил ама бюджета ми не позволява за сега
за 150лв си взимаш от китайския ксенон незнам точно каква марка беше но колеги които са си сложили от този се оплакват че през 2 седмици сменят постоянно по някоя изгоряла крушкаа за LUXIMA маи така беше другата фирма за ксенон там отзивите са доста добри но цената е от 220-230 лв нагоре особенно за Н1 крушките
petyo_k написа:Колеги,аз си взех фарове,но не съм гледал на коя фирма са.Модела им е като на четворките,но рефлектора им май е пластмасов.Та въпроса ми е има ли значение това при поставянетона ксенон и дали са ми куче-марка фаровете.Иначе имам връткита за регулиране.С крушки H7 са.Благодаря предварително!
nikolai_1 написа:vw_derby написа:ами аз ги взех за 300.50 лв са крушките.
Моите струваха около 130 цифри от склад на едро . а кру6ките ми са не повече от 10 лв. то както казах ве че си карам със старите ( някфи китайски боклуци )
А иначе за регулирането - направо ще си яде майната ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: achodemo и 54 госта