запалвам колата и часовника ми се "стартира" 00;00
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ifidik написа:колега я си виж бушоните.ако не се лъжа 11
Ще проверя колега

Бързият написа:Трябва постоянно да стои часовника .А като изчесне той , има ли ги цифрите за изминатите километри на другия дисплей ?
Всичко изчезва няма часовник,няма нищо на дисплея.И като дам на контакт се пуска всичко от 0,разход,часовник,км и т.н
- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Като завъртиш стартера дърпаш целия ток ?възможно ли е?
да , така е , ас тази сутрин загасих колата на една бензиностанция , и после няма палене , как запали от самосебеси нз , подало е искрица и е запалила предполага, и предполагам неможеш да се сетиш каде е проблема, след работа отивам пробвам да запаля , нема никои , едно примигване на лампичките , и нищо , отворих капака погледнах , никви признаци и така след 10 минутно турсене се оказа , че масата на акомулатора се е разхлабила , а тва за дето ти показва расхода с колко ти е средната скорост , температура на маслото , навън колко градоса е , от колко време караш по това преценява компътара с колко километра караш средна скорост , и ти определя разхода , има и едно копченце на чистачките , и на него пише следното 0 1 2 0 , едно е за извън градско а две е за градско или обратното са немога да се сетя точно кое за кое беше , но се пак си прегледай акомолатора за секи случай , а и некаде по инсталацията да няма6 проблем
lucky7o написа:Когато колата не е на контакт,работи ли ви часовника? На мен НЕ,незнам дали така трябва да е? Като дам на контакт и 00;00 връщам да не е на контакт няма "никой" Давам пак на контакт 00;00 и дневен и нощен всичко се е рестартирало
Наскоро писах в подобна тема. Виж си бушоните. Въпросният се води за консуматорите в купето (май) или нещо от сорта. На едно е с плафона и запалката.
Едит: в 5 сутринта вече спя ... не видях, че колегата е намерил решението

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: запалвам колата и часовника ми се "стартира" 00;00
Колеги и аз имам проблем с часовникът. Колата е Polo 6N. Когато го настроя и после като оставя колата и на другият ден примерно ми е с 2 часа назад!
Поради каква причина може да е това изоставяне на часовника?

Стартер 100% от това, което казваш. Както колега по-горе споменава, той ти дърпа целият ток и ти занулява часовника.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да не отварям нова тема - Golf 3 - Когато изключа от контакт пак така и двата дисплея ми изгасват... Включа контакта и часовника от 0 само тотала не мърда. Обаче, има едно голямо обаче това не го прави всеки път... Ето сега в момента от 2 дена и без контакт часовника си стои?!? Едва ли е бушон... Ако беше нямаше въобще да има цифри, когато не е на контакт... А и съм преглеждал всички бушони.
[qoute]Да не отварям нова тема - Golf 3 - Когато изключа от контакт пак така и двата дисплея ми изгасват... Включа контакта и часовника от 0 само тотала не мърда. Обаче, има едно голямо обаче това не го прави всеки път... Ето сега в момента от 2 дена и без контакт часовника си стои?!? Едва ли е бушон... Ако беше нямаше въобще да има цифри, когато не е на контакт... А и съм преглеждал всички бушони.[/quote]
"Масатаааа"!
"Масатаааа"!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”