При мен като смених акумулатора се оправи за 1 ден и после пак --.-С. Незнам от какво може???
А кой е бушона за таблото?

външната температура се повреди г4 РЕшЕНО
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: външната температура се повреди г4 РЕшЕНО
Като се махне клемата за малко и после пак се сложи и при мен се оправят показанията на таблото,но дълго време се чудех защо пак изчезва и накрая излезе от тъпия ксенон.След 1-2 пускания и показанията изчезват.Не пускам ли ксенона няма проблеми показва си всеки ден.
п.п.Баластите са ми от дебелите най-старите на Луксима,незнам как е със слимбаластите и премиума,но би трябвало да няма смущения
п.п.Баластите са ми от дебелите най-старите на Луксима,незнам как е със слимбаластите и премиума,но би трябвало да няма смущения

- Vinchenzo
- Автомобил:
- Двигател:
Dorian написа:Като се махне клемата за малко и после пак се сложи и при мен се оправят показанията на таблото,но дълго време се чудех защо пак изчезва и накрая излезе от тъпия ксенон.След 1-2 пускания и показанията изчезват.Не пускам ли ксенона няма проблеми показва си всеки ден.
И аз май съм така, и аз съм с дебелите баластри

Някой може ли да ми каже тава за какво е? Какъв датчик трябва да се намира там
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”