hdjfmr написа:Здравеите колеги от известно време колицата започна да ми прави мизери при превключване на скоростите и по точно:слагам първа тръгвам превключвам на втора и започват мъките едно придърпване и това е между 1800 и 2200 оборота същото това се повтаря и с трета и после проблеми няма.Моля ви помогнете че досега никои незнае от каде идва проблема.
Проблем Golf IV
Re: Проблем Golf IV
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
hdjfmr написа:Здравеите колеги от известно време колицата започна да ми прави мизери при превключване на скоростите и по точно:слагам първа тръгвам превключвам на втора и започват мъките едно придърпване и това е между 1800 и 2200 оборота същото това се повтаря и с трета и после проблеми няма.Моля ви помогнете че досега никои незнае от каде идва проблема.
Колега, сигурен ли си че не включваш от 1 направо на 4 скорост( вместо на 2 ) и от това да е проблема ?
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladovelin написа:hdjfmr написа:Здравеите колеги от известно време колицата започна да ми прави мизери при превключване на скоростите и по точно:слагам първа тръгвам превключвам на втора и започват мъките едно придърпване и това е между 1800 и 2200 оборота същото това се повтаря и с трета и после проблеми няма.Моля ви помогнете че досега никои незнае от каде идва проблема.
Колега, сигурен ли си че не включваш от 1 направо на 4 скорост( вместо на 2 ) и от това да е проблема ?
Ти прочете ли си мнението преди да го пуснеш каква глупост си написал ако няма какво да кажеш на колегата не пиши глупости
-
respectman
- Автомобил:
- Двигател:
еми виж ламдата колега... значи аз ти казах че моя голф е същият и прави същите номера, вчера му мерих компресия 12 на всички целиндри... остава да видя само дебитомера макарче кадето и да го карам на диагностика всички казват че му няма нищо.. а то не е така притеснявах се двигател но при 12 комресия едва ли е той...
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги след дълго лутане и сменяне на части до момента неможах да открия от каде идва проблема с прослувутото придърпване моля ви помогнете ми сменил съм: свещи,кабели,мерена е бубината и е здрава двете сонди са сменени изчистени са дюзите на инжекциона и съмненията остават в дебитомера който днес го исчистих но резултат нямаше и след това го откачих и карах без него но пак същата работа така че незная вече от къде идва проблема.Имам едни съмнения че всички мизери идват от компа защото тази част от него която управлява термостата не работи и си мисля че и този проблем идва от него но дано несъм прав че ми писна да наливам пари в тази кола.Ако някои има някъкви идеи нека ми помогне да реша този проблем.
- giotto
- Автомобил: VW Passat B7 Variant
- Двигател: CFFB
Колега, откарай да ти проверят компа (но не при тея разбирачи от "елитните" сервизи). Имах абсолютно същия проблем, но на стария голф 2 1.8 Syncro. Колата започваше да придърпва в диапазона 1800-2200 оборота, като че и свършва бензина. Минеше ли 2600 оборота проблеми никакви. Карах я на диагностика в няколко сервиза,дори и в Bosch сервиз в Дупница и не показваше грешки. Смених всичко-филтри,кабели на свещи,свещи,комутатор и т.н. и накрая к*р печалба и много нерви. Накрая я откарах при един квартален майстор и той вика дай да сваля компа че ме съмнява да го проверим. Оставих му колата,на другия ден като отидох всичко беше ОК. Човека свалил компютъра и го закарал на някакъв негов човек дето имал радио-телевизионен сервиз и се оказало че имало студена спойка и тя правила мизериите. Оттогава го нямам вече досадното и изнервящо придърпване.
- Stambetu
- Автомобил:
- Двигател:
малко позабравена тема но аз от скоро го имам абсолютно същия проблем и засега не сам почнал да търся причината,ама като гледам маи няма да мога и да я намеря
нека колегата с проблема да каже дали се е справил с него,и ако да как,ще сам му благодарен
също така и някой друг колега със същия проблем може да сподели какво е решението му,ако има такова!
нека колегата с проблема да каже дали се е справил с него,и ако да как,ще сам му благодарен
също така и някой друг колега със същия проблем може да сподели какво е решението му,ако има такова!
- ivayllo
- Автомобил:
- Двигател:
При мен от 2-3 дни също започна да прави така . С двигател 1.6 съм и на 1ва и 2ра скорост между 1800-2400 оборота придърпва здраво , но не винаги . Понякога когато колата е на кеф не придърпва . Освен това , от време на време ми загася като я пусна по инерция (пак от същия проблем явно) , паленето също става малко по-трудно , когато колата е под наклон . Някакви други идеи ?
- izzo_
- Автомобил: VW Jetta 5 FSI
- Двигател: BVY 2006 150hp
- Контакти:
Нека и аз се присъединя.. днес ми изгасна 5 пъти и както при колегите на 2-ра е като спъната.. няма мощност. Голфчето го имам от 1 месец и досега не ми е правил такъв проблем. Имам съмнения за бензина, тъй като откакто заредих последно вчера и започнаха тези проблеми със загубата на мощност. Двигателят е 1.6 SR.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”