проблем при запалването на голф4 1.6SR
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
byrd4 написа:Здравейте колеги. До скоро имах същия проблем. При мен беше от бендикса. Съвета ми е, първо да се почисти бендикса и ако продължи да се появява същия звук, тогава да се смени. За почистване майстора ми взе 20лв., а нов бендикс струва около 100лв. Аз се разминах само с почистване.
в повечето варияти е само до почистване и профилактика е и зависи колко време е карана така колата,и друго важно е Майстора т.е да не го почисти и да ти каже смених това онова и ми дай 100 лв

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем при запалването на голф4 1.6SR
значи този проблем за когото писах се оказа много лесен за решаване при мене.свалих стартера и го занесох при един човек който не ми взе един лев както се казва.проблема е бил в това че при работа на стартера се отделят работни частици които карат той да засяда. с едно смазване и почистване и си работи без проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
братле трудно ли се сваля стартер,защото и при мен се появи същия проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
това е най лесният поне за мене стертер за монтаж и демонтаж.Откачащ клемите на акумулатора, после имаш две гайки 8мм които са за камък 13,и после под тези гайки имаш две шпилки които са за камък 18.сваляш ги и с леко поместване на стартера излиза без проблем
- petraki7708
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.Азднеска имах сащия проблем и го реших сам.Значи сжали си стартера и го смажи с графитна смаска кадето е необходимо наи вече отпред на иьхваргача може да не сам конкретен,
но там си личи как е изласкано и му трябва да се смайе леко и си готож.Аз така си оправих моя стартер,успех колега

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”