dmode101 написа:И на Голфа е по същия начин.BigTo написа:При мен на Пасатора са занитени в някакви цилиндри и трябва да играе бормашината. Аз поне си мисля, че и на Голфа са същите.
Ако са занитени е нетипично гадно, ще слагам май басче
kok12 написа: С новите ще е по-добър саунда,а и не са скъпи
stenly_m написа::shock според мен тогава не си си изчислил правилно музиката...да ти кажа и аз слушам високо но при мен до 50 (от макс 62) се слуша добре после говорителите почват да не издържат...и другото което е, не знам какъв ти е плеара, но моя има HIGHPASS FILTER, което ще рече че съм си махнал от купето ниските и колоните ми свирят само средни и високи, а баса си свири само ниските и звука е много добър и колоните си свирят доста добре...в смисъл и 50 си е достатъчно силно и аз примерно повече от 15-20 минути не мога да слушам толкова силно щото ми гръмва главата...
Americanec написа:оригинални са....и грачат,а ти момче дай си колата и ще видиш как след 2 месеца и кората ще ти задранчи завинаги.......аз слушам прекалено силно,на 26 ,а макса ми е 34,представи си какво става,и баса касата ми е доста голяма и мощтна.....
Stivi написа:Americanec написа:оригинални са....и грачат,а ти момче дай си колата и ще видиш как след 2 месеца и кората ще ти задранчи завинаги.......аз слушам прекалено силно,на 26 ,а макса ми е 34,представи си какво става,и баса касата ми е доста голяма и мощтна.....
Аааа щом караш на такива децибели често ще сменяш колонитеДоказано е в практиката че шофирането на силна музика повишава МНОГОКРАТНО риска от ПТП и съм напълно съгласен с това понеже абсолютно винаги когато съм се возил с шофьор слушащ музиката на макс и карането му е на макс /тоест много опасно/
Не мога да разбера какво удоволствие може да достави на човек опита му да си спука тъпанчетата освен ако не е на дискотека или концерт
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта