Кога светва лампата за маслото?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смени си маслото с нещо по-добро. Един от проблемите на минералното масло е, че има номинален вискозитет в много тесни температурни граници. При много високи температури (при изкачване:) и пробег над 2-3х. км маслото е станало на вода. Използвай особено за по-бързооборотен двг. 10w40 - примерно Esso не е лошо или BP ако намериш 10w40.
Не ти знам двигателя, но има едни двг. на VW 1.4 и 1.6 който са с външна маслена помпа, която се прецаква, но това едва ли е станало при теб, ако после всичко е наред.
Не ти знам двигателя, но има едни двг. на VW 1.4 и 1.6 който са с външна маслена помпа, която се прецаква, но това едва ли е станало при теб, ако после всичко е наред.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като взех моята докато се прибера на 2-3 пъти мига и спирах.Но това е защото дълго време е стояла без да се кара.След смяна на маслото не съм я видял по време на движение да св светва.
Ходи При Ваското да ти измери налягането.Ако налягането е добре, и датчикът не е скъп сменяй и се не бой.Всички датчици имат грешки, тези грешки с времето се изместват увеличават и т.н.
Ходи При Ваското да ти измери налягането.Ако налягането е добре, и датчикът не е скъп сменяй и се не бой.Всички датчици имат грешки, тези грешки с времето се изместват увеличават и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имах проблем с дастчика на маслото на главата-мигаше лампата и брамчеше зумера.Но като му свалих гуменото маншонче-то беше пълно с масло, и ми стана ясно че датчика е преебан.Цмених го и се оправиха нещата.Но ме задърпаха до ХЕЕД-91-там ми свалиха датчика на масления филтър(за налягането) и завиха манометър-като запалих -6атмосфери-оттогава минах 120000км и нямам проблеми
- delqnskoto
- Автомобил:
- Двигател:
и все пак лампата показва нивото и налягането на маслото малко изменение и тя светва,а що се отнася до двигателя той е як.Имам един приятел дето лампата му свети и не се впечътлява и като вдигне пръчката на маслото цялата е в ръжда така кара вече две години.Е от време на време сипва по един литър приста ама дотам и пътува из цяла българия затова ти казвам една лампа служи само за предупреждение и за нищо друго 

- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”