Избор на антена за VW Golf 3
- Payton
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще пробвам и по моргите. Оригиналната на Голфа е на предния ляв калник. На моя стои само основата, самата антена явно е откършена, аз така го взех. Ако намеря оригинална от някоя морга, тя пак ще е за там. Не ми харесва как стърчи от предния калник. Затова и се бях ориентирал за отзад, обаче наистина ако сложа такава едва ли ще й се радвам много.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Странно съвпадение, защото аз си купих мойта каручка от един автосалон в СЗ и също нямаше нищо - антената, кабела за нея и касетофона бяха избушени. Даже онзи, дето ни я продаде като му предложих да си купя някое налично касетофонче се направи на света вода ненапита и каза: "Ами ния нямами такиа, така пулучавами кулити ут Гирмания". Направо побеснях, ама какво да правиш - търгаша си остава търгаш, дори и да си е сменил чорапите!!!
- Payton
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз гледах антените в Техномаркета - на БОШ сатав въпрос. Гледам че има начин да се заключват, цялата антена се прибира до дупка и се врътва с ключе. Верно че всяка вечер трябва да го правиш тоя номер и сутринта отнова ама поне е някакво решение против кражби и счупване.
За тези от 80 лв ли говориш ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:днес си купих неква антена от рускините на симеон специално за голф (като оргиналната на калника) та искам да питал лесно ли се прекарва кабела за антената до ЦД-то ? и откаде минава ?
Значи антената се пъха в калника. Задължително трябва да махнеш подкалника, а ако искаш да ти е лесно вдигни колата на крик и махни гумата...днес правих тази гимнастика. Кабела, който отива към радиото минава под калника в една дупка и след това под пластмасите, които са под чистачките, има две гумени ленти, трябва да ги откачиш и тях и дори може само дясната пластмаса да махнеш, не е нужно двете. След това е препоръчително да махнеш джабката и кората под нея, тъй кето дупката за кабела на антената се пада там някъде, а и много по-бързо, лесно и СПОКОЙНО се работи... ако антената ти има кабел за маса може да го закачиш на болта който хваша калника, в непосредствена близост е до антената... успех, аз днес го правиж за втори път, и ми беше лесно, не че е много трудно по принцип ... и хора кажете от къде да си купя една хубава антена че тази я замасих и ... почна по зле да свири

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”