Избор на антена за VW Golf 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Чет 29 дек 2005 15:27

Преди да си взема тази антена в един магазин за авточасти 2 - ра ръка ми оферираха електрическа за 25 лв, но след месец чакане така и не ми доставиха. Пробвай по моргите - може някъде да изникне я ел., я обикновена, но оригинална антена, макар че тя пак е БОШ.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 29 дек 2005 16:39

А някой да знае тези антени като на БМВ дето ги слагат отзад дали могат да се намерят...тези които мязат на перка на акула??
някаква ей такава:
Изображение

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 29 дек 2005 19:28

О даааа и аз имам интерес ,много ме кефат :)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 29 дек 2005 19:36

dready написа:О даааа и аз имам интерес ,много ме кефат :)

Ама се оказва, че тези са само за ГиСиЕми или за ГиПиЕРеСи :(

Гадна работа...

Потребителски аватар
Payton
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Payton » Пет 30 дек 2005 9:13

Ще пробвам и по моргите. Оригиналната на Голфа е на предния ляв калник. На моя стои само основата, самата антена явно е откършена, аз така го взех. Ако намеря оригинална от някоя морга, тя пак ще е за там. Не ми харесва как стърчи от предния калник. Затова и се бях ориентирал за отзад, обаче наистина ако сложа такава едва ли ще й се радвам много.

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Пет 30 дек 2005 12:39

Странно съвпадение, защото аз си купих мойта каручка от един автосалон в СЗ и също нямаше нищо - антената, кабела за нея и касетофона бяха избушени. Даже онзи, дето ни я продаде като му предложих да си купя някое налично касетофонче се направи на света вода ненапита и каза: "Ами ния нямами такиа, така пулучавами кулити ут Гирмания". Направо побеснях, ама какво да правиш - търгаша си остава търгаш, дори и да си е сменил чорапите!!!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 03 яну 2006 11:13

китайска антена за 2 лева.
лепи се на стъклото зад огледалото.
цепи мрака...без майтап!

сложил съм такава защото два пъти ми чупят антената :evil:
все пак зависи и какъв тунер има в колата :wink:

Потребителски аватар
svesve
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svesve » Пет 06 яну 2006 17:36

И аз гледах антените в Техномаркета - на БОШ сатав въпрос. Гледам че има начин да се заключват, цялата антена се прибира до дупка и се врътва с ключе. Верно че всяка вечер трябва да го правиш тоя номер и сутринта отнова ама поне е някакво решение против кражби и счупване.

Потребителски аватар
Payton
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Payton » Пон 09 яну 2006 12:20

И аз гледах антените в Техномаркета - на БОШ сатав въпрос. Гледам че има начин да се заключват, цялата антена се прибира до дупка и се врътва с ключе. Верно че всяка вечер трябва да го правиш тоя номер и сутринта отнова ама поне е някакво решение против кражби и счупване.

За тези от 80 лв ли говориш ?

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пон 09 яну 2006 12:28

Изображение

underworld
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот underworld » Чет 17 апр 2008 17:03

здр, интерeсуваме да ли има такива, които се слагат отпред на предният калник, но не се разпъват стажа на вапрос за GOLF 3. Аз намерих италианска уж оригинална за 25 лева, но се чудя като я сложа дали някои няма си я познае.

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Чет 17 апр 2008 17:26

аз преди на полото бях с такава дето се лепи на предното стъкло и си хващаше много добре. сега на голфа съм с такава отзад на тавана обаче като го взех беше изгоряла от слънцето и си купих за 5лв. нова,която свири на пушка.

fantasy_boy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 11

Мнениеот fantasy_boy » Вто 10 ное 2009 23:28

landwarrior написа:днес си купих неква антена от рускините на симеон специално за голф (като оргиналната на калника) та искам да питал лесно ли се прекарва кабела за антената до ЦД-то ? и откаде минава ?

Значи антената се пъха в калника. Задължително трябва да махнеш подкалника, а ако искаш да ти е лесно вдигни колата на крик и махни гумата...днес правих тази гимнастика. Кабела, който отива към радиото минава под калника в една дупка и след това под пластмасите, които са под чистачките, има две гумени ленти, трябва да ги откачиш и тях и дори може само дясната пластмаса да махнеш, не е нужно двете. След това е препоръчително да махнеш джабката и кората под нея, тъй кето дупката за кабела на антената се пада там някъде, а и много по-бързо, лесно и СПОКОЙНО се работи... ако антената ти има кабел за маса може да го закачиш на болта който хваша калника, в непосредствена близост е до антената... успех, аз днес го правиж за втори път, и ми беше лесно, не че е много трудно по принцип ... и хора кажете от къде да си купя една хубава антена че тази я замасих и ... почна по зле да свири :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”