snupeca написа:Намери друга, която си сигурен че е ОК, примерно от някой колега с МК2, за проба
Само от МК2 ли става.Смисал от друг модел
snupeca написа:Намери друга, която си сигурен че е ОК, примерно от някой колега с МК2, за проба
jonn_krissy написа:Само от МК2 ли става.Смисал от друг модел
jonn_krissy написа:PuShE_ написа:закарай колата да и направят центровка-при мене това беше но само като подам газ,като съм отнемал не съм обръщал внимание
Дава ми добар разход и си поали перфектно страх ме е да не ми я развалят затова не искам да я карам на ,,маистор''
PuShE_ написа:jonn_krissy написа:PuShE_ написа:закарай колата да и направят центровка-при мене това беше но само като подам газ,като съм отнемал не съм обръщал внимание
Дава ми добар разход и си поали перфектно страх ме е да не ми я развалят затова не искам да я карам на ,,маистор''
пробвай на ниски обороти-подаваш рязко газ,и ако прекъсне леко и след това се наеме -центровка.не мисля че разхода има нещо общо с центровката защото и при мене си харчеше нормално но се оказа центровка,защото като караш на газ,се прави предварение или закъснение,не съм напълно сигурен и понякога се скапва центровката-след нова центровка при компетентен майстор сичко се оправи
ритни лява и дясната гума по-силмо и виж дали ще тропне пакPuShE_ написа:полуоска,карета,лагер,тампон-от мн неща може да потропва,надали е от токовете-ако е от тях няма да има значение дали си в движение или не и какво общо имат те с дупкитеритни лява и дясната гума по-силмо и виж дали ще тропне пак
PuShE_ написа:провери обувките на кабелите дали не са хлабави.провери и палеца и дистрибуторната капачка да не са хлабави
PuShE_ написа:но откаде ще идва претракването-провери ли под палеца дали иглата има луфт настрани и палеца да бие по капачката и от това да потропва
Ето за това не сам се сетилPuShE_ написа:провери и пиши и ако няма ефект ще разпитам тук так от какво може да е
valka888 написа:колега аз имам същия проблем от известно време само дето моя голф е 1.6 кар
но при рязко подаване на газ има един момент на прекъсване преди да наеме
също така когато се движа на скорост и отпусна газта от време на време колата се "забива" сякаш натискам спирачка!?казаха ми че е възмойно да е запушен нещо катализатора но на дали е само от това
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта