Пояснявам: на ВСИЧКИ 2-ки, 3-ки и Пасати радиаторчето е ВЪТРЕ в купето.
steff_gti защо да се сваля гредата, просто няма нужда излиза си без да се пипа тя.
Парното не работи
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
steff_gti написа:А ти как го вадиш брз да сваляш гредата?
Като се свали таблото се вижда цялото парно. Маха се тази част която е за предните духалки, тя е със 2 гайки 10-ки, обикновено са пластмасови. След като се свали това се сваля и тази част където е вентилатора, тя се държи на 6 метални щипки/скобки. След това малко въртене, сукане и излиза парното.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
steff_gti написа:Еми аз не съм го откопчавал, само го идърпах (затова свалих гредата), и без съкане и въртене, то радиаторчето си влиза и излиза мн лесно като в джоб с две щипки отгоре. Тва е. 10Х все пак.
Ама ти не си цепил самото парно и затова не си го вадил цялото. Когато се правят клапите трябва да изпадне навън цялото парно.
Айде със здраве.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Днес му сложих кожа и с леко регулиране на жилата парното тръгна на 6.Проблема е решен.Оказа се че няма нужда да го свалям цялото парно.Залепих само едната заслонка.Другите 2 заслонки си бяха видимо здрави.Имаше и маркуч за смяна.Един от маркучите на смукача.При което и нивото на антифриза не пада и за сега всичко е ок с исключение на ключа за задната чистачка.Така че утре продължавам с ремонтите.Дано да е хубаво времето.
Може да заключвате.
Може да заключвате.
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
За проблема с парното и аз да се включа. Това, което видях по горе на снимките с разглобеното табло е ужасаяващо Shocked. Аз си бях свалял самокорите и вс. друго, но не и баш таблото. Хвана ме страш и е имало защо.
Кажете как се напасват тези жила и къде се слага кожата.
Аз си дурпах тея жила напред назад, но не мърдат. Все едно вс. е обтегнато.
А за кожата на самите клапи, тези които се въртят ли се намотава?
Кажете как се напасват тези жила и къде се слага кожата.
Аз си дурпах тея жила напред назад, но не мърдат. Все едно вс. е обтегнато.
А за кожата на самите клапи, тези които се въртят ли се намотава?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”