Избърши го само хубаво с парцал не вярвам да има чак толко смрад(все пак има маслен филтър таз кола).
Етилирания бензин е с много слабо октаново число ( 36 май беше)
Използва се за разреждане на лепила в заводите (и за Zippo става, но мн бързо се изпарява )
Омасляване около гарнитурата на капака на клапаните съм забелязал,че се получава при повечето автомобили.Има го и на моя 1.8 ABS.Смених я веднъж гарнитурата ,но след около 25 хил.км пак почва да омаслява.Не се отразява чувствително на разхода на масло,стига да не прави локвички върху колекторите примерно. Решението е намазване на гарнитурата с температуроустойчив силикон и спира да таи.
При хубава гарнитура не е необходимо никакво мазане.
Аз съм сменял 2 пъти гарнитурата с коркова и издържаше по максимум 10к км.
След смяна с гумена, забравих вече за този проблем.
Аз моята не я знам сега каква е, ама като купих колата беше гумена и направо течеше отсякъде.Върху колекторите имах локвичка.Като я смениха се покефих на чист двигател около 10-15к км.Сега гледам че пуска най-много над свещите за 3 и 4 цилиндър, ама не ми се пипа на тази студ. А пускането според мене е точно поради тази причина, че онези "баш майстори" са е пренатегнали.Колегите дето са сменяли и са доволни да дават марки и цени.