Lyubo4450 написа:Значи ходих да видя рмъка и си е здрав.
Опаа една добра новина.Но през това време ми хрумна колега че може и контактния ключ да не дава хубав ток,или замарсен кабел към стартера
Lyubo4450 написа:Значи ходих да видя рмъка и си е здрав.
Lyubo4450 написа:Най-добре утре да сваля стартера и да видя тогава дали ще завърти,че и тогава ако не врътне си е..ло майката.Забравих да кажа че на свободна колата си върви,незнам дали това ще ви помогне но ...

Lyubo4450 написа:Колата превъртя на четвърта.Стартера тръгна за малко и пак взе да чатка и не ще да върти.Свалих стартера и го занесох на майстор.Значи положението е следното:
Четки-здрави,Включвател изгорял и счупен редуктор,След малко ще го сглобяваме да видим.
Би трябвало да се оправи колега.СПОКО 
batko_jmiri написа:колега абу мотора няма6е ли за6тита от късане на ангренаж,аз мисля 4е има,понейе сменях гуми4ки на клапаните и маистора ги натиска6е(клапаните)да слязат надолу за да може да ги освободи от пружините.Незнам?
Разминах се с масло-55лв гарнитура 40лв и майсторлък 50лв(при познат майстор иначе незнам колко взимат).След смяната на термостата не съм слагал антифриз и ще покарам с вода(не останаха пари за антифриз) но другия месец ще си налея антифриз.Значи заради един заседнал термостат щеше да ми се е.е майката на колата но се разминах. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 98 госта