Как да изключа лампата в багажника - Голф 3?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Samir
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да изключа лампата в багажника - Голф 3?

Мнениеот Samir » Пет 01 яну 2010 22:11

micyri написа:колега аз имам същия проблем.
при мен се оказа че в задната врата където е бравата имам счупен един елемент(нещо като палец) ,който като затвориш вратата прекъсва веригата на осветлението в багажника.Не ми се занимаваше,и просто махнах крушката.

Колега благодаря много... това исках да знам от тук нататъка ще го оправя някак ще му измисля лек :)

Потребителски аватар
rgi2003
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rgi2003 » Съб 02 яну 2010 6:09

Просто натисни палеца на бравата навътре имитирайки заключване и после преди да затвориш багажника го отвори от бутона и си готов.Дори и да забравиш да го направиш няма страшно, нищо не ми се е счупило досега. :lol:

Последна промяна от rgi2003 на Съб 02 яну 2010 10:14, променено общо 1 път.

winbooz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот winbooz » Съб 02 яну 2010 7:03

Аз да питам нормално ли е като си отварям вратите да ми святка лампата в багажника(без той да е отворен)?Ако не е нормално как да го оправя?

Потребителски аватар
rgi2003
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rgi2003 » Съб 02 яну 2010 10:21

micyri написа:
колега аз имам същия проблем.
при мен се оказа че в задната врата където е бравата имам счупен един елемент(нещо като палец) ,който като затвориш вратата прекъсва веригата на осветлението в багажника.Не ми се занимаваше,и просто махнах крушката.

Колега благодаря много... това исках да знам от тук нататъка ще го оправя някак ще му измисля лек :)

Всичко написано до тук не ти решава проблема.А той идва от там, че ти е заминало микроключето което прекъсва масата намиращо се в ключалката на багажника.Махаш кората покриваща ти капака на багажника и търсиш двете кабелчета които влизат в механизма за заключване за ориентир.Там след разглабяне, няма нищо капсуловано ще стигнеш до това ключе.Аз го купих за $17 от локалния дилършип, но в БГ може и да е по-евтино.Не си губи времето да търсиш нещо което да го замени-безмислено е, аз опитах, безуспешно.Самото ключенце е капсуловано и не подлежи на поправка.След това аз лично на моята и поставих редичка от бели светодиоди и сега в багажника ми е ден.Лампата в плафона ти е с по-голяма консумация от тези 10 светодиода, а разлика в светеното е мнооого голяма.Помисли си за това.Явно че 3W му идва много на това малко ключе и затова се случва(виждал съм го и на други).Успех.

Потребителски аватар
rgi2003
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rgi2003 » Съб 02 яну 2010 10:24

Аз да питам нормално ли е като си отварям вратите да ми святка лампата в багажника(без той да е отворен)?Ако не е нормално как да го оправя?

Доколкото си спомням и на двете ми "Венто" като имаше отворена врата ми светваше и лампата в багажника, така че това е нормално за тройките.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 02 яну 2010 10:42

winbooz написа:Аз да питам нормално ли е като си отварям вратите да ми святка лампата в багажника(без той да е отворен)?Ако не е нормално как да го оправя?
И при мен е така, но не смятам, че това е някакъв проблем. Джиткай си колата със здраве и не се впечатлявай от подобни дреболии :beer

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Съб 02 яну 2010 11:14

winbooz написа:Аз да питам нормално ли е като си отварям вратите да ми святка лампата в багажника(без той да е отворен)?Ако не е нормално как да го оправя?

И при мен свети багажника, но сега ще ти обясня защо. Понеже не ми се правеше дупка за алармата, да реагира на отворен багажник, пуснах едно кабелче от плафончето към задната врата и така при всяко отваряне на коя да е врата си светка в багажника. Мисля, че и при теб така е направено.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”