micyri написа:
колега аз имам същия проблем.
при мен се оказа че в задната врата където е бравата имам счупен един елемент(нещо като палец) ,който като затвориш вратата прекъсва веригата на осветлението в багажника.Не ми се занимаваше,и просто махнах крушката.
Колега благодаря много... това исках да знам от тук нататъка ще го оправя някак ще му измисля лек

Всичко написано до тук не ти решава проблема.А той идва от там, че ти е заминало микроключето което прекъсва масата намиращо се в ключалката на багажника.Махаш кората покриваща ти капака на багажника и търсиш двете кабелчета които влизат в механизма за заключване за ориентир.Там след разглабяне, няма нищо капсуловано ще стигнеш до това ключе.Аз го купих за $17 от локалния дилършип, но в БГ може и да е по-евтино.Не си губи времето да търсиш нещо което да го замени-безмислено е, аз опитах, безуспешно.Самото ключенце е капсуловано и не подлежи на поправка.След това аз лично на моята и поставих редичка от бели светодиоди и сега в багажника ми е ден.Лампата в плафона ти е с по-голяма консумация от тези 10 светодиода, а разлика в светеното е мнооого голяма.Помисли си за това.Явно че 3W му идва много на това малко ключе и затова се случва(виждал съм го и на други).Успех.