Секретни болтове за Г4
Re: Секретни болтове за Г4
А щото последния идиот не може да си купи комплекта направо ако се продават заедно? Така ли ? 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
XmUrF написа:Аз това не мога да го разбера. Ако се продава само ключът отделно, то тогава какъв е смисъла от болтовете? И последният идиот може да отиде и да си купи ключ за тях.
Ключа не е универсален - това е смисъла. Има незнам си колко хиляди комбинации. За да си купиш ключа отиваш или с код към болтовете или със самия болт и почват да ти търсят
това, което си написал е все едно - "какъв е смисъла да слагаш брава на вратата, ако можеш да си купиш после само ключ за нея - то така всеки може"
Мисли малко
До колкото знам, при тези които са оригинални към автомобила ти продават ключа по номер на рамата - т.е. по номера знаят кой е ключа и могат да ти го продадат отделно
-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joromnt написа:А щото последния идиот не може да си купи комплекта направо ако се продават заедно? Така ли ?
Ако са комплект, то тогава се предполага, че за всеки комплект ще си има специфичен ключ. Докато така както беше казано отиваш и си зимаш само ключ и все едно всички комплекти са с един ключ.
Но след обяснението на Haralampi става ясно, че не е така.
П.П.
Примерът с бравата подкрепя точно моята теза. Щото за брава не можеш да си купиш само ключ, никой не знае къв точно ключ трябва за твоята брава. Трябва да отидеш с ключ и по тоя ключ да ти изкарат дубликат, не става само да кажеш абе имам такава и такава брава, дайте ключ. Освен и ако там няма вече по серийни номера да ти изкарват.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Разбира се че всеки комплект е с различен профил на ключа ,иначе ако са еднакви ,какво им е секретното
Аз взех от тази фирма ,български ,мисля че са добри около 25-30лв.
http://www.etebg.com/autospares/security.html
Аз взех от тази фирма ,български ,мисля че са добри около 25-30лв.
http://www.etebg.com/autospares/security.html
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
И аз вече съм с такива

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”