и аз сега слагам такъв АБС на 1-ката и кабелите за релетата са ми орязани

_SUN_ написа:Този вид АБС - си, ако са с EDL има допълнителен резистор до сервоапарата и хидроблока с клапаните е малко по-дълъг от обичайното/заради допълнителните два клапана монтирани вътре/
policevidin написа:Колеги, АБС-а проработи и даже имах радостта да изпробвам ЕДЛ-а просто е перфектно. Много ме радва тази с-ма. особено в завой когато е по хлъзгаво!
Много научих покрай този АБС и ще се радвам да помогна на всеки един който пожелае.
Скоро ще пусна тема в раздел Направи си сам!
leonardo_vd написа:policevidin написа:Колеги, АБС-а проработи и даже имах радостта да изпробвам ЕДЛ-а просто е перфектно. Много ме радва тази с-ма. особено в завой когато е по хлъзгаво!
Много научих покрай този АБС и ще се радвам да помогна на всеки един който пожелае.
Скоро ще пусна тема в раздел Направи си сам!
Еми кажи какъв беше проблема, защото май с подавал минус на лампата за чек, а трябва + и компа и подава -
кабела за стоп машинката е или червено-черен или бяло-червен и отива на 32-пин на компютъра за АБС,а другият кабел на кой пин на компютара отиват или какъв цвят е?????leonardo_vd написа:Остават ми 2 кабелчета едното от които е за стоп машинката, но другото не му намирам място.
ico001 написа:освен на вр6 на какво друго има едл че се запалих да слагам и аз да знам от какво да си тарся
policevidin написа:ico001 написа:освен на вр6 на какво друго има едл че се запалих да слагам и аз да знам от какво да си тарся
Ми нямам на представа, мисля че на накои пасати го има и на по новите голфове 8V и 16V (АФТ) но не съм сигурен!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта