yarek написа:усилвател представлява една микросхема която се сиди във външната част (на прокрива) на антената.
Ума не ми го побира къде и как седи от външната страна.
Някой има ли снимка на това нещо?
yarek написа:усилвател представлява една микросхема която се сиди във външната част (на прокрива) на антената.
yarek написа:Най-важното от Вортекса си хванал, след като мажнеш горната греда (онзи сива декоротивна), отщипяш страничните и слагаш или капачка от флакона или роло тиксо между тази сива декоративна част и купето (от двете страни), идеата е да се залостят тези "декорации" да не ти пречат с навеждане на покривна тапецерия, с нея трябва да внимаваш че е чуплива. С пръстите напипваш гайката и с ключа (22 мисля че беше) я развиваш, лично аз нямах ключ и развих с клещите. Развиваш гайка до край, разкопчаваш буксите и вадиш антена, слагане на нова антена е същата операция само че на обратно, там вече става "интересно" защото гайката е с ситна резба и най- важно да не панираш и я завиваш равномерно, иначе има заплаха да повредиш резба.
п.с. Да това от снимка е усилвател(отделно ли си го купил или така си вървеше с антената)
Успех
yarek написа:първо махаш централния, страничните ни ги махаш а само оттуляш, и залостваш нещо между тях и купето да не ти пречят при следващите действия
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта