mupk0 написа:neon написа:mupk0 написа:Еми попринцип колата я купихме на 90 000км ,сега е на 141 000.Преди това колко е карана идея си нямам.Затова искам да ги сменя и двете части.А като период в години този пробег е навъртян от 98ма до днешна дата.
Човече ти наистина ли ми написа че колата е на 90 000км?!
Или през 98-ма е била на 90 000 а сега е на 141 000км?
Ако е на 141000 (демек ако наистина е била когато сте я купували на 90 000) притискателя трябва да е идеален. Повярвай ми - сменил съм сигурно 10 пъти съединител на Голф 2 и имам някакви наблюдения. Дори предпоследния път смених и на 2-те коли в един ден. Ако все пак си решил да сменяваш и притискател бих ти препоръчал да си купиш комплекта за ГТИ - мисля че беше на 230мм. Разликата в парите не би трябвало да е голяма, но пък ако ще и бус да теглиш пак няма да имаш проблеми със съединителя. Абсолютно взаимозаменяеми са и аз направих точно това когато сменявах на моята EZ-ка съединителя.
Това което говоря са реални километри.Мотора мърка...бащата го купи от наши познати в Германия(98ма година на 90 хиляди,почти 91).Първи собственици бяха и те го карали по 10 хил на година.Бащата средно минава по 2 макс 3 на година.От миналата година го карам аз ,като за това време навъртях към 25 хиляди и стана проблема.Еми освен ще видя и ще сменим само феродото.То освен феродото какво друго ще трябва да сменя,ако притискателя ми е здрав ?
Нищо...остава ти труда....50-90лв